Search

Στοίχημα: Με το Over 2.5 στην Τούμπα

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά πέντε αναμετρήσεις, μια εκ των οποίων το ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Υψηλό σκορ για ΠΑΟΚ και Ολιμπίκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10 στην Goalbet. Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε οικτρά με την εμφάνιση του κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ την περασμένη εβδομάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει, «σώθηκε» απ’ την ατομική ενέργεια του Πέδρο Ενρίκε στο 60’, κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με δεύτερο γκολ. Προβληματισμένος ο Στανόγεβιτς, που λειτουργεί υπό πίεση με το «καλημέρα», ενδεχόμενος αποκλεισμός σήμερα ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις. Ο δικέφαλος διαθέτει περισσότερη ποιότητα απ’ τη φιλότιμη ουκρανική ομάδα, απομένει να το δείξει και στο γήπεδο, διότι στο πρώτο ματς δεν το έκανε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Θεωρούμε ότι στην Τούμπα θα πάρει ψυχολογία απ’ τον κόσμο και θα φτάσει σε υψηλό σκορ, επιλέγουμε Οver 2,5 σε απόδοση 2.10.

«Ανοιχτό» ματς στην Οστάνδη

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Οστάνδη – Μαρσέιγ, όπου επιλέγουμε το G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.75. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζερμέν, που σημείωσε χατ-τρικ, η Μαρσέιγ έκανε άλμα πρόκρισης με το εντός έδρας 4-2 επί της Οστάνδης. Δίκαιη η επικράτηση των Μασσαλών, δεν μπορεί να πει κανείς όμως ότι δε στάθηκε αξιοπρεπώς η βελγική ομάδα, που σήμερα θέλει να κάνει την ανατροπή. Αυτά τα δύο εκτός έδρας γκολ των Σιανί και Μουσόνα της δίνουν ελπίδα για ανατροπή, κάτι που άπαντες επεσήμαναν και φαίνεται ότι πιστεύουν ότι μπορούν να καταφέρουν. Απ’ την άλλη, η Μαρσέιγ είναι σίγουρα ανώτερη ομάδα, με περισσότερη ποιότητα, σκόραρε τέσσερις φορές στο πρώτο παιχνίδι, το ίδιο θέλει να πράξει και σήμερα για να μη βρεθεί προ δυσάρεστων καταστάσεων. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν στο μυαλό τους περισσότερο την επίθεση, θεωρούμε ότι η εικόνα της σημερινής αναμέτρησης δε θα είναι διαφορετική. Ποντάρουμε στο G/G + Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Με το Over 2.5 στην Πράγα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας – Ερυθρός Αστέρας, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.93. Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης με την εντός έδρας νίκη 2-0 την περασμένη εβδομάδα. Επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του σαν ομάδα συγκριτικά με τους Τσέχους, είναι το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η Σπάρτα παρότι πιο έμπειρη δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα και το κλίμα στην εποχή Στραματσόνι έχει χαλάσει από πολύ νωρίς. Οι Τσέχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν και να ψάξουν γκολ από νωρίς, θα αφήσουν κενά στην άμυνα και οι Σέρβοι είναι ικανοί στην αντεπίθεση. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Δε χάνει η Άστρα Γκιουργκίου

Πάμε στην αναμέτρηση Ολεξάντρια – Άστρα Γκιουργκίου, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00. Ένα χαμηλής ποιότητας παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Ρουμανία, όπου οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επιθετικές καταστάσεις. Η Ολεξάντρια ήταν πιο απειλητική, θα μπορούσε να σκοράρει το εκτός έδρας γκολ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, έδειξε ότι κοιτά στα «μάτια» την πιο έμπειρη Άστρα. Οι Ρουμάνοι φάνηκαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την άμυνα, ίσως να σκοπεύουν να κάνουν σήμερα τη ζημιά κόντρα στην άπειρη ουκρανική ομάδα. Δεν έχει λογική να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί η Ολεξάντρια, η Άστρα μπορεί να φύγει αλώβητη από την Ουκρανία, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στη Νορβηγία

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Οντ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95. Δίκαιη νίκη 2-1 πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ματς της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Οντ, θα μπορούσε να φτάσει σε πιο υψηλό σκορ. Τα πάντα είναι «ανοιχτά» στη σημερινή ρεβάνς, καθώς οι Νορβηγοί γνωρίζουν ότι ένα γκολ είναι αρκετό για να τους φέρει κοντά στην πρόκριση, σίγουρα θα έχουν επιθετική διάθεση. Δε χωρά αμφιβολία ότι οι Κροάτες διαθέτουν πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, απομένει να φανεί αν θα ανταποκριθούν και εκτός έδρας. Το ματς θα «ανοίξει» απ’ την αρχή, ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it