Search

Πέρασε κι ας μην άρεσε ο Ολυμπιακός! Αλλαγή στο δεύτερο μέρος πέρασε ο Σιώπης

Δεν ικανοποίησε αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στη ρεβάνς με την Παρτίζαν, είχε αρκετά κενά στην άμυνα και ήρθε ισόπαλος με 2-2.

«Δώρο» τα δύο πρώτα γκολ από τους τερματοφύλακες, με Κλιάιτς και Καπίνο να κάνουν μεγάλα λάθη και να δίνουν την ευκαιρία σε Καρσελά (21’) και Σουμά (33’)! Ο Φορτούνης με κεφαλιά είχε δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Πειραιώτες στο 51’, με τον Τζούρτζεβιτς στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Έτοιμος να επιστρέψει στα… αστέρια ο Ολυμπιακός ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό από την Μπερ Σεβά. Στο γκρουπ των ισχυρών θα βρίσκονται στα πλέι οφ οι Πειραιώτες, οι οποίοι την Παρασκευή μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Κούτρης, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72′ Ζντιέλαρ), Φιγκέιρας, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης (70′ Σεμπά), Μάριν (87′ Σιώπης), Καρσελά, Μπεν.

Παρτιζάν (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Ν. Μίλετιτς, Τσίρκοβιτς, Όστογιτς, Βουλίτσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Έβερτον, Γέβτοβιτς (79′ Κόσοβιτς), Σουμά (64′ Πάντιτς), Τζούρτζεβιτς, Ταβάμπα (85’ Ίλιτς).

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it