Search

ΕΠΣ Έβρου: Το μεταγραφικό παζάρι σε εξέλιξη, αλλά με μικρή κινητικότητα

Εν’ αναμονή της απόφασης της ΕΠΣ Έβρου για την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων, τα σωματεία προετοιμάζονται και ενισχύονται, σε μία ομολογουμένως «ήσυχη» μεταγραφική περίοδο (προς το παρόν τουλάχιστον) συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, αλλά και ένα πολύ σημαντικό γεγονός που στενοχώρησε πολλούς Αλεξανδρουπολίτες.

Ο δευτεραθλητής Ορέστης μετά τη φυγή του πρώτου του σκόρερ Μεμούρη για το εξωτερικό, χάνει και τον προπονητή του Γ. Αραμπατζή που παραιτήθηκε. Δύο τεράστιες απώλειες για την ομάδα από την Ορεστιάδα.

Με νέο προπονητή και η ένωση Ανθείας-Αριστεινου καθώς αποχώρησε ο Μ. Φλώρος (τον αντικατέστησε ο Μπίτσιος) με προορισμό τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου μαζί με τον Παπαραδη θα είναι το προπονητικό δίδυμο.

Προπονητικο δίδυμο στον πάγκο θα έχει και η ΠΑΕ Νιψας καθώς ο Αλεξόπουλος θα βρει τον Αποστολίδη για δεύτερη φορά μετά την Καππαδοκία.

Έβρος Σουφλίου και Άρδας Καστανεών συνεχίζουν με Σταματάκη και Μυλωνά αντίστοιχα στους πάγκους τους, ενώ ο Ιπποκράτης αντικατέστησε τον Κ. Βουρδογλου με τον Β. Τδιομλεκίδη και απέκτησε Μακιτσιάν και τους αδερφούς Στεφανίδη.

Τέλος, μετά από 42 χρόνια το ιστορικό ΑΛΕΞ ανέστειλε τη συμμετοχή του από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Δημήτρης Παναγιωτάκος

Share it