Search

Παρουσία του νέου προέδρου της ΚΕΔ οι εξετάσεις των Θρακιωτών διαιτητών και βοηθών της Super League!

Θετική ήταν η παρουσία των Θρακιωτών διαιτητών και βοηθών της Super League στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη υπό το βλέμμα του νέου προέδρου της ΚΕΔ Μάνουελ ντε Μέλο Περέιρα.

Βαγγέλης Κιοτζένης(Ξάνθης), Σπύρος Βασιλόπουλος(Έβρου), Χασάν Κούλα(Ξάνθης) και Αϊχάν Χούσκογλου(Θράκης) πέρασαν τα τεστ, ενώ ο μοναδικός Θρακιώτης που κόπηκε ήταν ο Χρήστος Γκράνας(Θράκης) που όμως θα έχει και δεύτερη ευκαιρία.

Αναλυτικά και σύμφωνα με τα sfyrigmata.blogspot.gr κόπηκαν οι:

Superleague

Διαιτητές:
Γκράνας (Θράκης)

Βοηθοί:
Χαρίσης (Γρεβενών),
Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Δεν έτρεξαν ο διαιτητής Θάνος (Γρεβενών) και ο βοηθός Τάτσης (Ηπείρου). Ο πρώτος τραυματίας, ο δεύτερος άρρωστος.

Ο κ. Περέιρα έφτασε τη Δευτέρα στην Ελλάδα και μετέβη απευθείας στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιούνται οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης και 2ης κατηγορίας. Τα τεστ πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και θα ολοκληρωθούν σήμερα Τετάρτη σε ό,τι αφορά την Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας είχε τις πρώτες επαφές με τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ κ. Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης διαιτησίας Κύρο Βασσάρα. Σκοπός αυτής της πρώτης συνεργασίας όλων των αρμοδίων είναι να εκπονηθεί το πλάνο δράσης υπό την καθοδήγησή του κ. Περέιρα με στόχο την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας.

Στη διαδικασία προεπιλογής μετέχουν συνολικά 110 διαιτητές και 190 βοηθοί διαιτητές.

 

Share it