Search

Photos: Εφτά γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό της Κ20 της Ξάνθης με Άρη Αβάτου

Παιχνίδι με καλό θέαμα, για την εποχή, και αρκετά τέρματα διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια, με την ομάδα του Άρη Αβάτου στο πρώτο επίσημο φιλικό να κερδίζει με 4-3 την ομάδα Νέων της Ξάνθης.

Τόσο ο Κώστας Προδρομίτης για τους Νέους της Ξάνθης όσο και ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης για την ομάδα του Άρη Αβάτου είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, και να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους.

Στο πρώτο απο τα τρία 30λεπτα που παίχτηκα η ομάδα του Αβάτου έβγαλε εξαιρετικά δείγμα της ποιότητας που διαθέτει ως ομάδα, πατώντας καλύτερα στο γήπεδο και καταφέρνοντας να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ όταν μετά απο σέντρα του Ψεμματά απο αριστερά ο Γκέκας με το κεφάλι έκανε την ασίστ στον Πάρη Κοτόπουλο που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αβάτου. Οι Νέοι της Ξάνθης αντέδρασαν και με ένα εντυπωσιακό τέρμα του Δημήτρη Καλογιάνη σε μια σέντρα-σούτ απο πλάγια και δεξιά αιφνιδίασε τον Αμουτζάκη που δεν είχε καλό έλεγχο της φάσης κάνοντας το 1-1. Το σκορ του πρώτου ημίωρου διαμόρφωσε ο Κόσμας Γκέκας που έκανε το 1-2 για την ομάδα του Άρη Αβάτου.

Στο δεύτερο ημίωρο η ομάδα του Αβάτου κατάφερε να σκοράρει εκ νέου με ωραίο σουτ του Κοτόπουλος για το 1-3, εκεί όμως άρχισε να φορτσάρει η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της πιέζοντας σε όλο το γήπεδο καταφέρνοντας να μειώσει αρχικά με πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Γιάννη Ιωάννου που με ωραίο πλασέ έκανε το 2-3, και εν συνεχεία μετά απο υπέροχη ατομική προσπάθεια του Οκάν Σουλεϊμάν και ασίστ στον Ιωάννου που με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα μισά του τρίτου ημιώρου με τον Παύλο Ευθυμιάδη να ευστοχεί απο τα 11μέτρα για το τελικό 3-4. Σε ένα παιχνίδι που παρότι αρκετά νωρίς και για τις δύο ομάδες έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία για αμφότερους τους συλλόγους, όπως φυσικά και σημεία που θέλουν δουλειά, άλλωστε για αυτό γίνονται τέτοιους είδους φιλικά για να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές και όχι για το αποτέλεσμα.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνησε με τους: Υπο δοκιμή τερματοφύλακα, Χατζηχρήστου, Παπάζογλου, Γιανναράκη, Πεταλωτή, Παπαδόπουλο Λ., Αγγελόπουλο, Δουλγέρη, Σουλεϊμάν, Καλογιάννη, Ιωάννου. Αγωνίστηκαν και οι: Ζουρνατζίδης, Πατσιώρας, Ακριτίδης, Γκίκα, Κιολέιδης, Χατζής, Τριανταφύλλου, Δημητρίου,  Τενεκέ, Θεοφυλάκη, Τσάπαρη, Χασάνογλου, Τσέλα και παίκτης υπό δοκιμή.

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης ξεκίνησε με τους: Αμουτζάκη, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Ψεμματά, Καλαϊτζίδη, Τουργαίδη, Ευθυμιάδη, Χαριτίδη, Σρηγιαννίδη, Κοτόπουλο, Γκέκα. Αγωνίστηκαν και οι: Βαρελάς, Εμίνογλου, Παπαδιώτης, υπο δοκιμή αμυντικός, Βασιλειάδης Γιωργ., Εφεντόπουλος, Κούτρας, Κελεσιάδης, Μίχογλου.

Share it