Search

Μεγαλώνει η Ξανθιώτικη παροικία του Κεραυνού Πέρνης! Επέστρεψε μετά απο 4 χρόνια ο Σουκρήογλου Σουκρή

Στην Καβάλα και τον Κεραυνό Πέρνης θα αγωνίζεται και επίσημα τη νέα αγωνιστική χρονιά ο πρώην αρχηγός του Άρη Αβάτου, Σουκρή Σουκρήογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict μετά απο διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν αρκετό καιρό, σήμερα ολοκληρώθηκε τυπικά η μεταγραφή με τον ξανθιώτη μέσο μάλιστα να μεταβαίνει στην Πέρνη και για την πρώτη του προπόνηση με τον Κεραυνό, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση απο την ομάδα.

Ο Σουκρήογλου επιστρέφει στην ομάδα της Πέρνης μετά απο τέσσερα χρόνια, και την παρουσία του στην ομάδα του Άρη Αβάτου, εκεί οπού θα βρει τον Γιάννη Μαλαματά τον οποίο είχε προπονητή και στην προηγούμενη θητεία του στον Κεραυνό. Πέρα απο την Πέρνη και το Άβατο ο Σουκρήογλου Σουκρή έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ξάνθης, Βιστωνίδα και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Ο Ξανθιώτης μέσος που μετά την αποχώρηση του απο τον νταμπλούχο Άρη Αβάτου είχε αρκετές προτάσεις απο ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Θράκης ακόμα και απο ομάδα της Γ’ Εθνικής, όμως τόσο η παρουσία του Γιάννη Μαλαματά όσο και η προηγούμενη θετική του παρουσία στην Πέρνη και το γεγονός πως η ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας του έδειξε απο την αρχή πόσο πολύ τον θέλει οδήγησαν τον Σουκρή στην επιστροφή του στην ομάδα του Κεραυνού Πέρνης.

 

Share it