Search

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με Καλαμάρη, Αδαμίδη και Δαλακούρα για τον Άτλα Σελίνου!

Ξεκίνησε απο το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Άτλα Σελίνου ενόψει της επιστροφής του ιστορικού συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Γιώργου Τζαρτάκη μετά απο συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης κατάφερε να διατηρήσει τον περσινό βασικό, ενώ παράλληλα κινούνται δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρείς μεταγραφές ενώ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν τυπικά ακόμη 4 τουλάχιστον μεταγραφές, με σκοπό η ομάδα του Σελίνου να είναι ανταγωνιστική στην προσπάθεια της να διατηρηθεί  στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Μάλιστα απο τις πρώτες κιόλας κινήσεις είναι εμφανής η προδιάθεση των ιθυνόντων του συλλόγου, να ενισχύσουν με μεταγραφές ουσίας την ομάδα σε καίριες και σημαντικές θέσεις. Η πρώτη και απο τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις είναι αυτή του Νίκου Καλαμάρη(φωτο πάνω) που επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας με τον Κεραυνό Πέρνης, και παρότι έφτασε μια ανάσα απο την ΑΕΞ εν τέλει επιστρέφει για να ενισχύσει την προσπάθεια του Σελίνου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Επιστροφή στον Άτλα αποτελεί και η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, με τον Αλέξη Δαλακούρα να επιστρέφει στην ομάδα του Σελίνου μετά την περσινή του παρουσία στην Ένωση Ελπίς Σουνίου. Το τρίτο απόκτημα της ομάδας είναι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Βλαδίμηρος Αδαμίδης(φωτό πάνω με το νούμερο 70) που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης ενώ την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με καλές εμφανίσεις στην ομάδα του Αστέρα Μαγικού.

Share it