Search

Νικηφόρο το τελευταίο φιλικό της Ξάνθης στην Βουλγαρία επί του Πλατανιά!

Με νίκη ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην Βουλγαρία οι παίκτες της Ξάνθης, με το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο Πράβτες να κερδίζει με 1-0 τον Πλατανιά.

Η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε με 0-1 χάρη στο γκολ που σημειώθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γέντρισεκ. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν στο γήπεδο την πρόοδο της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και ο προπονητής είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τους αγωνιστικούς ρυθμούς και τις βελτιώσεις που χρειάζεται η ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Έτσι η ομάδα της Ξάνθης μετά το 3-0 επί της Σπαρτάκ Πλέβεν, το 0-0 με την Κέρκυρα, το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το σημερινό 1-0 επί του Πλατανιά, επιστρέφει την Κυριακή στην βάση της και από την Τετάρτη το απόγευμα θα μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πλατανιάς (α’ ημίχρονο): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Μπούντνικ.

Πλατανιάς (β’ ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Πρυντέτα, Ντικαμονά, Γιορέντε, Βάντερσον, Σινγκ, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Γκρζέλτσακ, Στάμου

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς (46′ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60′ Ορφανίδης Λ.), Κασάδο (60′ Συλλά), Φλίσκας (60′ Λισγάρας), Σβάρνας (60′ Χατζητερζόγλου), Καμαρά (60′ Ντε Λούκας), Κίκε (60′ Κώστας), Λουσέρο (60′ Ορφανίδης Π.), Ρότσε (60′ Μεχία), Μπρίτο (60′ Φασίδης), Γέντρισεκ (60′ Κάστρο).

Επόμενο φιλικό για την Ξάνθη, στην Ελλάδα πλέον, το ερχόμενο Σάββατο (5 Αυγούστου) και ώρα 19:00 με αντίπαλο τη Λάρισα στα Πηγάδια.

Share it