Search

Ο αποχαιρετισμός του ΓΑΣ Κομοτηνή στα αδερφάκια Ντομάζη που συνεχίζουν στην ομάδα του Νίκου Χατζηβρέττα!

Στην Ακαδημία της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου, ΔΕΚΑ, του σπουδαίου βετεράνου μπασκετμπολίστα Νίκου Χατζηβρέττα, θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά τα αδεφάκια Κώστας και Γιώργος Ντομάζης, που λόγω μετάθεσης των γονιών τους αποχαιρέτησαν τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Μάλιστα το αντίο των δύο μικρών της Ακαδημίας του ΓΑΣ έγινε κατά την παρουσία τους μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Ακαδημίας στο κάμπ στη Σερβία. Με μια συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας έσπευσε ο σύλλογος να αποχαιρετήσει τους δύο πιτσιρικάδες της Ακαδημίας:

Καλή συνέχεια στα αγαπημένα μας αδερφάκια Ντομάζη

Στην επιστροφή των αθλητών μας από τη Σερβία, όλοι αποχαιρέτησαν τον Κώστα και Γιώργο Ντομάζη, καθώς του χρόνου θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη λόγω μετάθεσης των γονιών τους Χρήστου και Ματίνας. Οι δυο μικροί μας αθλητές θα προπονούνται και θα αγωνίζονται πλέον στην ΔΕΚΑ Ευόσμου. Συγκινημένοι όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στο καμπ στη Σερβία και τα αγαπητά σε όλους μας αδερφάκια υποσχέθηκαν ότι όταν ξαναγυρίσουν στην Κομοτηνή θα αγωνιστούν πάλι στο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η απάντηση των μικρών, Ματίνα Ντομάζη, που έγραψε:

Αγαπημένε μας ΓΑΣ, αν μας λείψει ένα πραγμα από την Κομοτηνή αυτό θα είσαι εσυ. Σε ευχαριστούμε για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές που μας χάρισες και περισσότερο για την αγάπη που δείξατε στα Ντομαζάκια μου. Ο “αποχωρισμός” μας είναι προσωρινός… θα τα πούμε του χρόνου το καλοκαίρι και σίγουρα μέσα στη χρονιά!!! ΓΑΣ for ever!!!!

Share it