Search

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έμεινε ελεύθερος απο την Ξάνθη ο Μανώλης Δεμένικος!

Σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του προορισμού βρίσκεται απο την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο ξανθιώτης τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος που έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ξάνθη.

Ο 20χρονος ξανθιώτης κίπερ που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία της Βιστωνίδας και για αρκετά χρόνια αποτέλεσε των “φύλακα άγγελο” των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη, απο το 2015 οπού και υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο ανήκε στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης εκπληρώνοντας το όνειρο του.

Ωστόσο απο την 1η Ιουλίου του 2015 μέχρι και σήμερα ο Μανώλης Δεμένικος είχε αρκετές εμφανίσεις, με πολύ καλά ματς μάλιστα, στην ομάδα Νέων του συλλόγου όχι όμως στην πρώτη ομάδα που όπως και πέρσι ήταν τρίτος τερματοφύλακας. Το φετινό καλοκαίρι και ενώ αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι ο δανεισμός του κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Δεμένικο να ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στο Πράβετς, χωρίς όμως και εκεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά.

Εν τέλει το απόγευμα της Τρίτης και μετά απο εκτενή συζήτηση με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας αποφασίσθηκε πως ιδανικότερο για το νεαρό ξανθιώτη κίπερ θα ήταν να μείνει ελεύθερος και αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό χωρίς να υπάρχει εξάρτηση με την ΠΑΕ. Πάντως ο ταλαντούχος ξανθιώτης κίπερ που έχει ως εκπρόσωπο ένας απο τους κορυφαίους ατζέντηδες της χώρας,  και ξανθιώτη, τον Ανέστη Τσετινέ είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αξιοποιώντας στο έπακρο της εξαιρετικές του χρονιές με την ομάδα Νέων του συλλόγου, αλλά και τις σκληρής δουλειάς που έχει κάνει τόσο με τον Αλέκο Μαλαδένη όσο και με τους προηγούμενους προπονητές τερματοφυλάκων που συνεργάστηκε.

Share it