Search

Στη Νέα Ιωνία και επίσημα η Νικολίνα Κεπεσίδου!

Παίκτρια του νταμπλούχου Ελλάδας ΟΦ Ν. Ιωνίας είναι η Νικολίνα Κεπεσίδου η οποία μετακομίζει στην ομάδα της Αττικής και θα έχει συμπαίκτρια την αδερφή της Μάγδα.

Το ότι η 15χρονη Νικολίνα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Νέα Ιωνία ακουγόταν από την αρχή της σεζόν που μας πέρασε, αλλά έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη της ίδιας και της αδερφής της Μάγδας στην εφημερίδα ΕβροSport, στα πλαίσια του Beach Handball Tournament που διοργανώθηκε στην Αλεξ/πολη το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου (θυμηθείτε εδώ). Πρίν λίγη ώρα οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσαν την μεταγραφή της αθλήτριας τους.

Η ανακοίνωση των Κυκλώπων:

«Ο Α. Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή της Νικολινας Κεπεσιδου στη πρωταθλήτρια και κυπελλουχο ομάδα του Ο. Φ. Νέας Ιωνίας, συνεχιζοντας την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων. 

Ευχόμαστε στην αθλήτρια καλή σταδιοδρομία και να φτάσει σε επιτυχίες την αδελφή της Μαγδαληνή Κεπεσιδου.

Από το Δ. Σ.»

Η μικρή «Κεπε» προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν σε σάλα και άμμο, καθώς με τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης κατέκτησε την 7η θέση στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων, στα πλαίσια του οποίου πήρε και τον ατομικό τίτλο της καλύτερης playmaker. Στην άμμο κατέκτησε με τον Σπάρτακο Goalbet την 2η θέση στην Ελλάδα, ενώ με την Εθνική Beach Handball πήρε την 6η θέση στην Ευρώπη και το βραβείο της καλύτερης specialist.

Πλέον λοιπόν στον ΟΦΝΙ θα υπάρχουν δύο Κεπεσίδου και αυτό σίγουρα… αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για τις αντίπαλες ομάδες.

 

Share it