Search

Φιλική ισοπαλία με ωραίο ποδόσφαιρο για την Κ20 της Ξάνθης με Ορφέα Ξάνθης(+photos)

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, μετά απο μια εβδομάδα προπονήσεων είχαν οι προπονητές των ομάδων Κ20 της Ξάνθης και του Ορφέα το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου στα Πηγάδια.

Τόσο ο Κώστας Προδρομίτης για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ όσο και ο Μπάμπης Χατζημεστής για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης στα 3 μισάωρα που έπαιξαν οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ μάλιστα η ομάδα Κ20 της Ξάνθης προχώρησε και στην δοκιμή τεσσάρων παικτών.

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Οκάν Σουλεϊμάν για την Κ20 της Ξάνθης στο 25′ του πρώτου μισάωρου, ενώ η απάντηση για τον Ορφέα ήρθε στο 3′ λεπτό του δευτέρου μέρους(δηλαδή στο 33′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, ακριβώς 9 μέρες έχει που ξεκίνησαν και οι δύο , καθώς έτσι και αλλιώς ήταν και για τις δύο ομάδες το πρώτο τεστ.

Η εικόνα πάντως των δύο ομάδων ήταν εξαιρετική με εκατέρωθεν καλές στιγμές, ενώ ο Ορφέας είχε και δύο δοκάρια με Γιάννη Καραγκιόζη στο πρώτο  μέρος και Βασίλη Λαζαρίδη με απευθείας φάουλ στο δεύτερο, ενώ και οι Νέοι της Ξάνθης είχαν 2-3 πολύ μεγάλες στιγμές.

Παράλληλα στο πρώτο φιλικό για την ομάδα Νέων της Ξάνθης αγωνίστηκαν τα 7 νέα αποκτήματα του συλλόγου, πλήν του τραυματία Λάζαρου Στοίνοβιτς που είναι στην διαδικασία αποθεραπείας, αλλά και 4 υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ενώ απο την πλευρά του ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους σε υψηλή ένταση τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας Θανάση Γιαννακόπουλο και Νίκο Χατζηπαπά αλλά και μερικούς μικρούς της Ακαδημίας που μέσα απο αυτά τα φιλικά καλούνται να δείξουν πως αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία της προώθησης στην πρώτη ομάδα.

Για την ομάδα της Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθη το ματς ξεκίνησαν οι: Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Τενεκές, Παπαδόπουλος Λ., Τσάπαρης, Υπο δοκιμή, Δημητρίου, Οκάν Σουλεϊμάν, Χαντζής. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Υπο δοκιμή κίπερ, Χατζηχρήστος, Ακριτίδης, Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Αγγελόπουλος, Υπο δοκιμή, Δουλγέρης, Καλογιάννης, Ιωάννου, Υπο δοκιμή και Γκίκας

Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης την αναμέτρηση ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Τσιλιγγίρης, Χακή Τζαμπάζ, Γιαννακόπουλος, Χατζηπαπάς, Καλλίδης, Οκάν Μεκερά, Ζυκολάρι, Κουτσογιάννης, Χουσείνογλου, Αϊκούτ Κιούρτ.

Share it