Search

Οριστικά με μια ομάδα λιγότερη η φετινή ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Δεν κατεβαίνει ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου

Με μια απώλεια σε σχέση με την περσινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το φετινό πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς όπως ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου δήλωσε αδυναμία να κατέβει στο πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα του Έβρου δεν θα δώσει το παρών στο φετινό πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά την επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, το Sportsaddict επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Ροκίδη για το τι οδήγησε την ομάδα του Σπάρτακου στην απόφαση να μην μετέχει στο φετινό πρωτάθλημα. Με τον κόουτς της ομάδας του Έβρου να μας τονίζει πως αυτή την στιγμή το ρόστερ της ομάδας αποτελείται απο 5-6 παίκτες, μια και τόσο οι Έφηβοι του συλλόγου που φεύγουν φοιτητές σε άλλες πόλεις όσο και δύο παίκτες της ομάδας μπαίνουν φαντάροι.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι ανθρωπίνως αδύνατο και μεγάλη ταλαιπωρία για μια ομάδα που έχει στο δυναμικό της 6 παίκτες να μπορέσει να βγάλει ολόκληρη χρονιά,και ειδικά όταν μέσα στην διάρκεια της σαιζόν υπάρχουν και ταξίδια σε Καβάλα αλλά και γενικά τα υπόλοιπα. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τον Απόστολο Ροκίδη να αποφασίζουν απο το να μετέχει η ομάδα και να είναι κομπάρσος καλύτερα να μην δηλώσει συμμετοχή.

Βέβαια σε αντίθεση με το Ανδρικό τμήμα μπάσκετ η ομάδα του Σπάρτακου Διδυμοτείχου θα λειτουργήσει κανονικά τα τμήματα Παιδικού στο μπάσκετ τις Ακαδημίες Βόλλεϊ, σκάκι αλλά MMA.

Share it