Search

Επιστρέφει “σπίτι” του ο Άλκης Αποστόλου!

Με την ανδρική ομάδα του Αρίωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλκης Αποστόλου.Ο Αποστόλου που ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα του Αρίωνα και τώρα στα 31 του πλέον θα επιστρέψει στον σύλλογο απο τον οποίο ξεκίνησε.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του Αρίωνα Ξάνθης αναφέρεται:

Ο Άλκης στην μπασκετική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Αρίων Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Χρυσούπολη, Σουφλί, ΑΕ Κομοτηνής, ενώ πέρσι ξεκίνησε την χρονιά στον Λεύκιππο Ξάνθης. Σε αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε αριθμεί μια άνοδο στην Γ’ Εθνική και ένα κύπελλο με την ομάδα του Αρίωνα καθώς και ένα κύπελλο με την Χρυσούπολη.

Ο παίχτης χαρακτηρίζεται για την ευστοχία του από την περιφέρεια έχοντας το ρεκόρ τριπόντων στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ αριθμώντας 11 εύστοχα τρίποντα σε ένα αγώνα. Επίσης έχει στα στοιχεία του το «σωστό διάβασμα» του παιχνιδιού. Αγωνίζεται στην θέση του Power Forward. Ερχόμενος στην ομάδα έχει σκοπό να βοηθήσει τους νεαρούς παίχτες του ανδρικού μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσουν τα επιθετικά τους στοιχεία.

Καλοσωρίζουμε τον Άλκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μέσα απο την σκληρή δουλειά μια δημιουργική με πολλές επιτυχίες χρονιά.

Share it