Search

Άνοιξε λογαριασμό ο Μπρίτο, φιλική ισοπαλία με Απόλλων Σμύρνης για την Ξάνθη!

Στα γήπεδα του Pravets έδωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι η ΠΑΕ Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης με την ισοπαλία να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που επέλεξαν να αγωνιστούν οι δύο προπονητές.

Ο Μίλαν Ράσταβατς από πλευράς Ξάνθης, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, βγάζοντας τα συμπεράσματά του για τον αγωνιστικό τους ρυθμό και για τον βαθμό αφομοίωσης των ζητουμένων του στις προπονήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άκη Μάτζιου ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, ενώ στην επανάληψη η ξανθιώτικη ομάδα ισοφάρισε με τον Μπρίτο, σε ένα χρονικό διάστημα που είχε τις πιο καλές της ευκαιρίες σε προσπάθειες του σκόρερ της και του Ντε Λούκας. Στις κερκίδες του γηπέδου του Pravets, βρέθηκαν και φίλαθλοι της ξανθιώτικης ομάδας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Καμαρά, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Κίκε, Φασίδης, Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (β’ μέρος): Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Κώστας, Μελιόπουλος, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Ρότσε.

AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς (60’ Ζαρόπουλος), Ντάσιος (60’ Αγγελόπουλος), Παπάζογλου (5’ Κοντοές, 85’ Κατσάρας)), Βαφέας, Βαλλιάνος (60’ Κούρος), Κονέ (60’ Μπαμπιάρζ), Καλλέργης (70’ Ανιέτε), Μαάτσι (70’ Καστιγέχος), Σιατραβάνης (70’ Αναστασίου), Μενδρινός (60’ Αλμπάνης), Ελ Μπάζ (60’ Μπαρτολίνι).

Share it