Search

Οι δηλώσεις του Μάκη Σαμαρά για την πρώτη του Ηρακλή Ζυγού και το φετινό πρωτάθλημα

Αρκετά «γεμάτη» ήταν η Δευτέρα για τον Ηρακλή Ν. Ζυγού, καθώς την ίδια ημέρα η ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας συνδύασε την παρουσίαση μεταγραφών, την τέλεση του αγιασμού και την πρώτη προπόνηση, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Ζυγού, Μάκης Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Ο Ηρακλής Ζυγού είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά και, έτσι και φέτος, προχωρήσαμε σε σημαντικές ενισχύσεις στον βασικό κορμό της ομάδας ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και ένα καλό ¨πλασάρισμα¨ στο πρωτάθλημα».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος ο Μ. Σαμαράς δήλωσε: «Φέτος ως Ξάνθη έχουμε δύο ομάδες στη Γ’ Εθνική (Ορφέα Ξάνθης, Άρης Αβάτου) στις οποίες εύχομαι καλή επιτυχία. Από εκεί κι έπειτα στην Α’ τοπική κατηγορία μαζί με εμάς υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες όπως η Ασπίδα, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, η ΑΕ Ξάνθης που ενισχύθηκε κ.α. κι έτσι πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας ως Ηρακλής Ν. Ζυγού κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσουμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά και αυτό θα κάνουμε και φέτος».

Ρεπορτάζ για το Sportsaddict, απο τον Δημήτρη Καλτέκη

Share it