Search

Αποστομωτική απάντηση και… φιλάκια στον Κούγια απο τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ Χρήστο Πανόπουλο!

Με τον δικό του… τρόπο «απάντησε» ο Χρήστος Πανόπουλος στη νέα πρόκληση του ιδιοκτήτη της Λάρισας, Αλέξη Κούγια που χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης ‘Δούρειου Ίππο”!

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του  Arena ανέφερε:  “Ο Πανόπουλος που καταστρέφει όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση προβάλλοντας κάτι κωμικές προτάσεις, εμφανίζεται μετά να βγάζει χρησμούς. Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Δε θα συμμετάσχει πλέον η ΑΕΛ στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και θα επιλέξει μοναχικό δρόμο. Ο Πανόπουλος κοροϊδεύει όλους εμάς τους 11 που μαζευόμαστε για να αναβαθμίσουμε τα οικονομικά μας και δρα σαν Δούρειος ίππος.”

Με τον Χρήστο Πανόπουλο να μην αφήνει αναπάντητες τις νέες προκλήσεις Κούγια, ενώ ζητά την δημοσιοποιήσει των πρακτικών των συνεδριάσεων της Λίγκας για ν μπουν τα πράγματα στην θέση τους.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Χρήστου Πανόπουλου

Ο κος. Κούγιας είναι μία μεγάλη ιστορία με παρελθόν, με παρόν και του εύχομαι ολόψυχα μεγάλο μέλλον.

Τα πράγματα στη ζωή αυτοπροσδιορίζονται κι όλοι κρινόμεθα καθημερινά από το κοινωνικό σύνολο για τις απόψεις, τις θέσεις και τις AΛΛΑΓΕΣ των θέσεών μας. Αυτό θα γίνει και τώρα.
Κάθε πόλη και καημός 
monsieur Αλέξης.

P.S.: Η Super League να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των τελευταίων τριών σημαντικών συνεδριάσεων.
Αυτά θα «βουλώσουν» πολλά στόματα.
Το ΟΦΕΙΛΕΙ απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Φιλάκια Alex.

Share it