Search

Photos: Με απουσίες αλλά πολύ όρεξη για δουλειά η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Ασπίδα Ξάνθης!

Παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, η πρώτη  προπόνηση της χρονιάς για την ιστορική και πάντα φιλόδοξη Ασπίδα Ξάνθης.

Το παρών στην πρώτη  της ομάδας έδωσε κατά βάση ο περσινός κορμός που οδήγησε την Ασπίδα στο να τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και τα δύο απο τα 6 νέα αποκτήματα της ομάδας, με τους Γιάννη Χριστοφορίδη και Ντουμπάν Τουράν να μετέχουν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπο τις οδηγίες του Χρήστου Σαμαρά και του βοηθού του Σίφη Λαδόπουλου.

Πριν την έναρξη της προπόνησης η διοίκηση της ομάδας υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές και πέρα απο τις ευχές για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, τονίστηκε πως στόχος όλων είναι φέτος η Ασπίδα να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων.

Άλλωστε ο Χρήστος Σαμαράς αποφάσισε να διατηρήσει τον περσινό κορμό που όταν άρχισε να δένει στα μισά της σαιζόν άρχισε να αποδίδει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με τον πολύπειρο τεχνικό να πιστεύει πως με τις ήδη 6 ολοκληρωμένες προσθήκες αλλά και αυτές που έπονται θα δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να οδηγήσει την ιστορική Ασπίδα στην κατάκτηση τίτλων αλλά και γιατί όχι ακόμη και στην επιστροφή της σε Εθνικές κατηγορίες.

Η προπόνηση παρότι πρώτη ήταν σε υψηλή ένταση, και παρά την ζέστη, οι παίκτες της ομάδας έδειξαν ευδιάθετοι για πολύ δουλειά. Απο την επόμενη κιόλας προπόνηση ο αριθμός των παικτών θα αυξηθεί καθώς θα μπούν σε ρυθμούς προπονήσεων τόσο τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και οι δικαιολογημένα απόντες απο την πρώτη προπόνηση.

 

Share it