Search

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Ηρακλή Ζυγού που πήρε και Ψαρόπουλο!

Ήταν να μη γίνει η αρχή για τον Ηρακλή Ζυγού που ενισχύεται σημαντικά, κάνοντας δικό της και τον πρώην μεσοαμυντικό της Ασπίδας Ξάνθης Γιώργο Ψαρόπουλο.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μετά την απόκτηση των Δημήτρη και Παρασκευά Μπάτζιου(θυμηθείτε ΕΔΩ), η ομάδα του Ζυγού προχωρά σε ακόμη μια μεταγραφή ουσίας αποκτώντας τον Ψαρόπουλο που μετά απο αρκετά και γεμάτα χρόνια αποχώρησε απο την Ασπίδα Ξάνθης για χάρη του Ηρακλή Ζυγού, ενώ σαφέστατα πέρα απο την παρουσία του Δημητριάδη στον πάγκο του Ηρακλή καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας του Ζυγού Μάκη Σαμαρά.

Το απόγευμα(19:00) στην παρουσίαση των μεταγραφών που θα πραγματοποιήσουν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μάκης Σαμαράς και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Κριεζής, πέρα απο τα αδέρφια Μπάτζιου και τον Ψαρόπουλο θα υπάρχουν και ακόμη 2 με 3 παίκτες οι μεταγραφές των οποίων έχουν ολοκληρωθεί. Άλλωστε στόχος της ομάδας του Ηρακλή που διατήρησε κατά μεγάλο βαθμό τον βασικό κορμό είναι η δημιουργία μιας ομάδας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

 

Share it