Search

Ποιμενίδης-Χατζίδης & Αγγελοπούλου-Παναγιωτίδη οι πρωταθλήτες στα Regional Juniors K17 της ΕΣΠΕΘΡ

Οι Χρήστος Ποιμενίδης & Λάμπρος Χατζίδης στους Παιδες και οι Μαρία Αγγελοπούλου & Έλενα Παναγιωτίδη στις Κορασίδες, είναι οι φετινοί πρωταθλητές της Ένωσης Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας στο beach volley.

Στον τελικό των αγοριών οι Ποιμενίδης & Χατζίδης επιβλήθηκαν των Μορφίνη & Καρακατσάνη, ενώ σε αυτόν των κοριτσιών οι Αγγελοπούλου & Παναγιωτίδη επικράτησαν των Σιδηροπούλου & Κοσμίδου. Όλα τα παιχνίδια διεξήχθησαν στον ΕΟΤ της Αλεξανδρούπολης.

Τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν πρωταθλητές θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια ΑΜ-Θ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17 που θα διεξαχθεί το Σαβ/κύριακο 29-30 Ιουλίου στην παραλία Ραχών στη Στυλίδα του νομού Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ποιμενίδης με συμπαίκτη τον Λάμπρο Χατζίδη είχαν κατακτήσει πέρυσι την 1η θέση στο Πανελλήνιο που είχε λάβει χώρα στον Σχινιά Αττικής και θα έχουν έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Αμφότεροι είναι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη σάλα και στο πρόσφατο Final 4 του Πανελληνίου Παίδων που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου πήραν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Share it