Search

Οι 8 Έφηβοι που πήραν “προαγωγή” στη Νέων, και οι 8 “παλιοσειρές” της Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθη!

Αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά θα είναι η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη, με τον Κώστα Προδρομίτη να έχει στα χέρια του αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή Κ20 του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα πέρα απο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, στο ρόστερ της φετινής ομάδας Νέων της Ξάνθης προστέθηκαν όπως τους βλέπεται στην ομαδική φωτογραφία απο τα αριστερά προς τα δεξιά: Νίκος Τριανταφύλλου, Κώστας Δουλγέρης, Γιάννη Ιωάννου, Οκάν Σουλεϊμάν και Δημήτρης Θεοφυλάκης, όπως και ο τερματοφύλακας Κώστας Ζουρνατζίδης αλλά και οι Ιορδάνης Κιολέιδης(ήταν τραυματίας ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς) και Δημήτρης Μελιόπουλος που βρίσκεται με την Ανδρική ομάδα στο Πράβετς για προετοιμασία, που έλειπαν απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ). Παίκτες με εξαιρετικά στοιχεία και άπαντες προερχόμενοι απο μια γεμάτη σαιζόν φτάνοντας μια ανάσα απο την συμμετοχή σε ακόμη έναν τελικό πρωταθλήματος Εφήβων

Σε σχέση με την περσινή ομάδα Νέων στο ρόστερ θα βρίσκονται φέτος οι “παλιοί” Δημήτρης Καλογιάννης,  Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρη Παπάζογλου, Χρήστος Πεταλωτής, Κώστας Τενεκές, Ευθύμης Τσάπαρης, Κώστας Χαντζής και Φειζή Χασάνογλου. Ενώ αξίζει να τονίσουμε πως δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα Νέων έχουν επίσης οι επαγγελματίες Παναγιώτης Σταθάκης, Γιώργος Τζελέπης και Νίκος Σαμπανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Θυμίζουμε πως στην ομάδα Νέων της Ξάνθης φέτος έχουν αποκτηθεί επίσης οι Λάζαρος Στοίνοβιτς(θυμηθείτε ΕΔΩ) και Γιώργος Δημητρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ). Όπως και ακόμη τρεις παίκτες που ανεβάζουν το ρόστερ του συλλόγου στους 27 διαθέσιμους παίκτες ικανούς να οδηγήσουν την ομάδα της Ξάνθης σε υψηλές πτήσεις.

Share it