Search

Μια διαφορετική προπόνηση για τον Άρη Αβάτου στην Σταυρούπολη!(+pics)

Σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η ομάδα της Σταυρούπολης που άφησε την Φελώνη για να ανηφορίσει για την Σταυρούπολη, οπού έκανε εκεί την Σαββατιάτικη προπόνηση της, ενώ δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι της προπόνησης!

Βλέπεται η παίκτες του Αβάτου στην τελευταία προπόνηση της πρώτης εβδομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο της Σταυρούπολης οπού έπαιξαν οικογενειακό διπλό παρουσία αρκετών φιλάθλων που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε κατάβαση του ποταμού Νέστου με την βραδιά να κλείνει με τραπέζι στους παίκτες στην κεντρική πλατεία της Σταυρούπολης.

Είναι ξεκάθαρο πως στο Άβατο δεν μένουν μόνο στην αγωνιστική πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά θέλουν να είναι μια χρονιά αξέχαστη, για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο. Άλλωστε η κίνηση αυτή που έγινε για να αποφορτιστούν οι παίκτες απο τους υψηλούς ρυθμούς των προπονήσεων είχε εξαιρετικό αποτέλεσμα με τους παίκτες της ομάδας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της παρουσίας τους στην φιλόξενη Σταυρούπολη.

Share it