Search

Προσεχώς εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για Εθνικό

Τη Δευτέρα η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ θα επανεξετάσει τους φακέλους όσων ομάδων δεν έχουν μέχρι στιγμής το πράσινο φως, και σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Εθνικός.

Οι διοικούντες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης έχουν στρέψει όλη τος την προσοχή σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου να πάρουν τα πράσινο φως ώστε απερίσπαστοι να λειτουργήσουν για το υπόλοιπο το καλοκαιριού.

Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος των θεμάτων που έπρεπε να διευθετήσουν είχε διευθετηθεί, ελάχιστα «αγκάθια» ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους της διοίκησης, ένα από αυτά ήταν η επίτευξη συμφωνίας για διακανονισμό σχετικά με τις οφειλές του αθλητή Γρηγόρη Κοντοστάθη. Το αν τακτοποιήθηκαν τα εκκρεμή θέματα, θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.

Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας περιόδου έχει ξεκινήσει από τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη και τους συνεργάτες του. Με δυσκολίες, με εμπόδια, με υπομονή αλλά οι πρώτες κινήσεις είτε βολιδοσκοπήσεις έχουν ήδη γίνει. Μια από αυτές είναι στη νευραλγική θέση του πασαδόρου, με τις πληροφορίες του SportsAddict να κάνουν λόγο για συμφωνία με Ισραηλινό που αγωνιζόταν στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Επίσης, πολλές είναι οι επαφές ωστόσο ελάχιστα πράγματα έχουν οριστικοποιηθεί. Οι ματιές των ανθρώπων του Εθνικού έχουν στραφεί κυρίως στα Βαλκάνια αναζητώντας νέους, ταλαντούχους, φιλόδοξους και… οικονομικούς αθλητές που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Volley League.

Τέλος, θεωρείται βέβαια ότι θα δοθεί βαρύτητα στα νέα παιδιά του συλλόγου και ιδιαίτερα στη φουρνιά που αναδείχθηκε 3η πανελληνιονίκης στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην Αλεξανδρούπολη.

Share it