Search

Επιστρέφει στην Δόξα ο Γιαννακιτσίδης, στους Προσκυνητές και ο πρώην “πράσινος” Φαρμάκης!

Νέο διπλό χτύπημα ολοκλήρωσε η Δόξα Προσκυνητών που βρίσκεται στην τελική ευθεία των διεργασιών ενόψει και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη να προχωρά στην απόκτηση  των Χρήστου Γιαννακιτσίδη και Τάσου Φαρμάκη.

Για τον Γιαννακιτσίδη πρόκειται για επιστροφή στην Δόξα, μια και πέρσι ξεκίνησε την χρονιά στους Προσκυνητές όμως στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε για τον Ίασμο, έξι μήνες μετά όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Δόξα για τον Γιαννακιτσίδη που μαζί με τους Ζουπιάδη και Βιόπουλο κάνουν το come back στην Δόξα Προσκυνητών.

Όσον αφορά τον Τάσο Φαρμάκη, ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής αποτελεί μετά τους Ηλία Ξενοδοχίδη, Χακάν Βελή, Παπαρούνα και Γιώργο Ξενοδοχίδη τον πέμπτο πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού που παίρνει στους Προσκυνητές ο Νίκος Μπαχαρίδης. Ο “Μπάχα” έχει εξαιρετική γνώμη για τον Φαρμάκη και για αυτό τον επέλεξε όπως και τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία και την Δόξα Προσκυνητών. Ο Φαρμάκης όπως και τα αδέρφια Ξενοδοχίδη αλλά και ο Χακάν Βελή πτην περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

 

Share it