Search

Μια εφτάδα μεταγραφές έφτασε η ΑΕ Ξάνθης που απέκτησε τους Τοπουζίδη και Χατζηπατέρα!

Σε ακόμη δύο ελπιδοφόρες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Αθλητική Ένωση Ξάνθης που μετά τους Μιχάλη και Βαγγέλη Μαλαδένη, Ανέστη Τσούλφα, Δάνη Ξανθόπουλο και Γιάννη Ζώη προχώρησε στην απόκτηση των Αλέξη Τοπουζίδη και Θοδωρή Χατζηπατέρα.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη συνεχίζει να ενισχύεται με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ οι Τοπουζίδης και Χατζηπατέρας είναι προσωπικές επιλογές του τεχνικού της ΑΕΞ καθώς τους είχε και στην Κεσσάνη Ερασμίου.

Ο Αλέκης Τοπουζίδης αγωνίζεται ως αμυντικός και προτού μεταγραφεί στην Κεσσάνη Ερασμίου αγωνιζόταν στην Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη. Παρουσία στην ΠΑΕ Ξάνθη είχε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Θοδωρής Χατζηπατέρας που αγωνιζόταν στην Κ15 της ξανθιώτικης ΠΑΕ, ενώ αμέσως μετά αγωνίστηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ενώ τελευταία του ομάδα όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν η Κεσσάνη Ερασμίου.

Η ΑΕΞ συνεχίζει την ενίσχυση της και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει τον διψήφιο αριθμό μεταγραφών, άλλωστε στόχος της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας είναι η αλλαγή πλεύσης του συλλόγου σε πολλά ζητήματα και η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει βάθος και πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Share it