Search

Μαζί στη Νέα Ιωνία από τη νέα σεζόν Μάγδα & Νικολίνα Κεπεσίδου!

Μετά την Εθνική Beach Handball και τον Σπάρτακο, οι Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου θα αγωνίζονται μαζί και στον ΟΦ Ν. Ιωνίας.

Όπως δήλωσαν οι αδερφές Κεπεσίδου αποκλειστικά στην εφημερίδα ΕβροSport που κυκλοφόρησε την Κυριακή 16/7, τη νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα, με τη 15χρονη Νικολίνα να ακολουθεί τα χνάρια της μεγάλης της αδερφής και να μετακομίζει στην Αθήνα. Απόφαση που μόνο εύκολη όπως είπε δεν ήταν καθώς θα αφήσει πίσω τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει τόσα χρόνια στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, αλλά όπως τόνισε αγαπάει τόσο αυτό που κάνει οπότε πιστεύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο για την Μάγδα, της έχει βρει ήδη σπίτι και την περιμένει!

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά beach handball στην Αλεξανδρούπολη στο οποίο κατέκτησαν με τον Σπάρτακο το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πήραν και την 1η θέση στο τουρνουά πρωταθλήματος…

Μάγδα Κεπεσίδου

Μετά την εκπληκτική πορεία με την Εθνική στο Euro, ήρθε η κατάκτηση του Κυπέλλου και του τουρνουά του πρωταθλήματος στην Αλεξ/πολη με τον Σπάρτακο. Πώς ήταν αυτό το καλοκαίρι για σένα;

«Ήταν από τα πιο κουραστικά καλοκαίρια στην καριέρα μου, αλλά παράλληλα και το καλοκαίρι με τα πιο υπέροχα συναισθήματα. Υπήρχαν πολύ όμορφες στιγμές και στη σάλα και στο μπιτς και τελείωσε με πολύ αίσιο τρόπο οπότε την κούραση δεν τη σκέφτομαι καθόλου, άσχετα που δεν μπόρεσα να ξεκουραστω καθόλου τον τελευταίο μήνα».

Πώς είδες τη φετινή διοργάνωση στην Αλεξ/πολη;

«Όπως πέρυσι έτσι και φέτος φιλοξενήσαμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Ήταν όλα πολύ καλά οργανωμένα. Δυστυχώς δεν υπήρχαν για άλλη μία χρονιά πολλές γυναικείες ομάδες γιατί είμαστε μακριά, αλλά οι ανδρικές ομάδες απ’ ότι βλέπω έδωσαν δυναμικό παρών. Είναι πάντως απ’ τα καλύτερα τουρνουά για μένα».

Πώς θα περιέγραφες το τελευταίο μας με την Καστοριά που σας έδωσε τον τίτλο στο τουρνουά του πρωταθλήματος;

«Προς το τέλος το έργο μας έγινε εύκολο και καθαρίσαμε το ματς. Η Καστοριά όμως είναι πολύ ανεβασμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ήταν ανταγωνιστικός τελικός ειδικά στην αρχή».

Με τα περισσότερα από τα κορίτσια που είστε συμπαίκτριες στον Σπάρτακο, είστε και στην Εθνική. Θα έλεγες ότι ήρθατε με φόρα εδώ από το Euro της Κροατίας;

«Πράγματι είμαστε σχεδόν όλη ομάδα ίδια με την Εθνική. Ναι μετά από εκείνη την επιτυχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο σίγουρα είχαμε και την ψυχολογία και το κλίμα ήταν πολύ πιο οικογενειακό».

Πήρατε την 6η θέση στην Ευρώπη με εξαιρετικές εμφανίσεις και για πρώτη φορά εθνική ομάδα είτε στη σάλα είτε στο μπιτς προχώρησε τόσο πολύ σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είστε περήφανες;

«Σίγουρα. Δεν μπορώ να το περιγράψω με συναισθήματα. Η Ελλάδα ειδικά στις γυναίκες δεν είχε ποτέ πολλές επιτυχίες και είναι κάτι πολύ σπουδαίο αυτό που καταφέραμε. Οι κόποι μας ευτυχώς ανταμείφθηκαν».

Στην Εθνική φέτος υπήρχαν δύο Κεπεσίδου καθώς είχες δίπλα σου και τη μικρή σου αδερφή που μάλιστα αναδείχθηκε καλύτερη specialist του Euro. Κάνε μας ένα σχόλιο.

«Ναι δεν χάνει διοργάνωση και αυτή, ακολουθεί τα δικά μου χνάρια! Ήταν στο Πανελλήνιο στο Άργος, στο μπιτς, αλλά δεν μασάει, είναι σαν και εμένα! Μακάρι να φτάσει εδώ που είμαι και να γίνει ακόμα καλύτερη. Της εύχομαι ότι καλύτερο. Τη νέα σεζόν μάλιστα θα είμαστε μαζί στην Αθήνα και στην ίδια ομάδα τη Νέα Ιωνία».

Νικολίνα Κεπεσίδου

Πήρατε το κύπελλο και το τουρνουά πρωταθλήματος με τον Σπάρτακο. Πώς νιώθεις;

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν ένας στόχος που θέσαμε από την αρχή και τον επιτεύξαμε».

Στην 6η θέση της Ευρώπης με την Εθνική στο Euro, βραβείο της καλύτερης specialist για σένα και καλύτερη πλέιμεϊκερ του Πανελληνίου με τις Παγκορασίδες των Κυκλώπων. Πολλές επιτυχίες μαζεμένες έτσι;

«Μία επιτυχία με την Εθνική είναι πάντα πολύ σημαντική. Όσο για τις ατομικές διακρίσεις πάντα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να υπάρξει η ατομική. Γι’ αυτό και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις ομάδες, στις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές μου στους Κύκλωπες και στην Εθνική».

Έρχεται μία τελείως διαφορετική χρονιά για σένα καθώς αφήνεις την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα και αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ η ζωή σου. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

«Σίγουρα είναι δύσκολο. Αφήνω την ομάδα η οποία με ανέδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια και τους προπονητές μου. Στη νέα μου ομάδα ελπίζω να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στον τρόπο ζωής γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολος. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και πιστεύω ότι με προσπάθεια και δουλειά οι κόποι σου ανταμοίβονται».

 

Share it