Search

Έναρξη προετοιμασίας για ΑΕ Διδυμοτείχου με χαμόγελα και όρεξη για δουλειά (photos)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο του Πραγγίου η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου.

Ο προπονητής της ΑΕΔ Κρίστο Τελκίνσκι και ο βοηθός του Δημήτρης Πουλιλιός είχαν την ευκαιρία να δούνε σχεδόν όλους τους παικτές τους συγκεντρωμένους (ήταν δικαιολογημένα απόντες οι νεοαποκτειθέντες Αβογιάν, Κωνσταντίνου και ο Ιντζές) και να έχουν μία πρώτη ιδέα για τις επιλογές τους ενόψει της νέας πολύ απαιτητικής χρονιάς. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν από την πρώτη κιόλας μέρα ότι έχουν όρεξη να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν.

Ο αμυντικός της νταμπλούχου Έβρου, Στράτος Τζανετάκος, δήλωσε στο SportsAddict:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα πως και πως την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου. Είμαστε χαρούμενοι που οι κόποι μας δικαιώθηκαν και φέτος θα μαστε με την ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική. Οι φιλοδοξίες της διοίκησης είναι υψηλές για φέτος καθως η δομή του πρωταθλήματος σε αναγκάζει να πρωταγωνιστήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο έτσι ώστε να αποφύγεις γρήγορα τον φόβο του υποβιβασμού λόγω των πολλών ομάδων που υποβιβάζονται. Η διοίκηση γι’αυτό το λόγο έχει ενισχύσει αρκετά την ομάδα μέχρι στιγμής και θα συνεχίσει να την ενισχύει. Εμείς από τη μεριά μας θα τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της πόλης που ήταν είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας».

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Παναγιωτάκος

 

Share it