Search

Liveagones.gr: To Livescore όπως θα έπρεπε να είναι!

Το Liveagones.gr επανήλθε απόλυτα ανανεωμένο, με το στόχο που έχει τεθεί από τους υπεύθυνους του site να είναι η δημιουργία ενός μοναδικού “εργαλείου” για όλους τους παίκτες του στοιχήματος και όχι μόνο. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση των επισκεπτών τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία τους πριν στοιχηματίσουν σε κάποια αναμέτρηση, όσο και, κυρίως, στη ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων για τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν.

Φυσικά, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα από το όνομα του site, το μεγαλύτερο ατού του Liveagones.gr αποτελεί το πολύ γρήγορο και αξιόπιστο Livescore που διαθέτει για όλες τις αθλητικές αναμετρήσεις που διεξάγονται καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά, από εκεί και πέρα, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο άθλημα επιθυμεί, όπως για παράδειγμα μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, χάντμπολ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο με μπέιζμπολ, πατώντας στην αντίστοιχη κατηγορία και να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο και με απόλυτη εγκυρότητα την εξέλιξη του κάθε αγώνα.

Επισκεπτόμενος κανείς το συγκεκριμένο ιστότοπο, μπορεί να παρακολουθήσει Live Αγώνες, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Οι αγώνες μου” και να ενημερώνεται για κάθε σημαντικό συμβάν σε αυτόν, όπως για παράδειγμα η επίτευξη ενός τέρματος, με ηχητική ειδοποίηση. Κάτι πολύ σημαντικό, επίσης, για κάθε παίκτη του στοιχήματος αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο και τις μεταπτώσεις των αποδόσεων, κάτι το οποίο τον διευκολύνει σημαντικά στον live στοιχηματισμό.

Πέρα, βέβαια, από τα παραπάνω, το Liveagones.gr προσφέρει μία ακόμη σειρά εξαιρετικά χρήσιμων υπηρεσιών. Για παράδειγμα, έχει κανείς τη δυνατότητα να βρει τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, το κουπόνι πάμε στοίχημα για μία σειρά αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και συνοπτικές αναλύσεις αγώνων που βοηθούν τον παίκτη να στοιχηματίσει ορθότερα. Υπάρχει, ακόμη, ξεχωριστή στήλη με καθημερινά προγνωστικά που ξεδιαλέγει η συντακτική ομάδα του site, άκρως ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τη θεωρία στοιχήματος, αλλά και οι καθημερινές προσφορές των στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Το άψογα σχεδιασμένο περιβάλλον του site, σε συνδυασμό με το ευδιάκριτο μενού και την εύκολη πλοήγηση ανάμεσα στις κατηγορίες, επιτρέπουν στο Liveagones.gr να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή από τις υπόλοιπες, ανάλογου περιεχομένου, ιστοσελίδες στη χώρα μας. Οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του στοιχήματος και στόχος τους είναι να βελτιώνουν διαρκώς το προϊόν που προσφέρουν, επιδιώκοντας να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες του επισκέπτη, γενικότερα, και του παίκτη του στοιχήματος, ειδικότερα.

Ολοκληρώνοντας, το Liveagones.gr αποτελεί μία από τις κορυφαίες, ίσως, επιλογές, για τον χρήστη του διαδικτύου που τον ενδιαφέρει το στοίχημα και επιθυμεί να ενημερώνεται άμεσα, έγκυρα και αξιόπιστα για την εξέλιξη όλων των αγώνων της ημέρας, σε οποιοδήποτε άθλημα και σε κάθε “γωνιά” του πλανήτη. Μπορεί να βρει, επίσης, το κορυφαίο κουπόνι που “κυκλοφορεί” στο ελληνικό ίντερνετ, με όλα τα παιχνίδια που προσφέρει ο ΟΠΑΠ, αλλά και να μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τις εταιρίες στοιχήματος οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει άδεια λειτουργίας από την ΕΕΕΠ, καθώς και να βρει προγνωστικά σε καθημερινή βάση.

Share it