Search

Ράπτης: «Ότι καλύτερο το βραβείο του MVP, αλλά προτιμούσα τον τίτλο»

Ήταν ο παίκτης που εντυπωσίασε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο final 4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ παίδων στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης της Ολυμπιάδας Πάτρας άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του και παρότι η ομάδα του δεν κατόρθωσε να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί των αγώνων, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος (MVP) παίκτης των αγώνων.

Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού σε κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια της ομάδας του, ξεπερνούσε τον εαυτό του και κάθε ρεκόρ κερδισμένων πόντων ….

46 στην πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό, 49 κόντρα στον Ηρακλή και … 54 απέναντι στον Ολυμπιακό! Το SportsAddict μίλησε με τον 17χρονο Αλέξανδρο μετά το τέλος των αγώνων και τα λόγια του απέπνεαν σοβαρότητα, ωριμότητα που σε συνδυασμό με το τεράστιο ταλέντο του μπορούν να εγγυηθούν ένα λαμπρό μέλλον.

«Τι να πώ μετά από αυτήν την εξέλιξη που είχε το final 4. Χάσαμε για 15 πόντους τον πανελλήνιο τίτλο. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Για 15 πόνους χάσαμε τον πανελλήνιο τίτλο από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν ένας άξιος αντίπαλος, ήταν καλύτερος σε κάποιες λεπτομέρειες, στις κρίσιμες στιγμές είχε ίσως και λίγη τύχη παραπάνω και έφτασε στη νίκη απέναντι μας που έκρινε τον τίτλο», είπε ο παίκτης της Ολυμπιάδας.

Για το ρεκόρ πόντων σε κάθε αγώνα τόνισε:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα και τα υπόλοιπα παιδιά βοηθούσα έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν . και με την προσπάθεια τους στους αγώνες αλλά και ψυχικά με στήριξαν για να μπορέσω να φτάσω σε τέτοια επίπεδα». 

Για την ανάδειξη του σε MVP του τουρνουά σχολίασε:

«Για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο αν και θα προτιμούσα να πάρουμε την πρώτη θέση και το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Share it