Search

“Άρπαξε” τον πρώτο σκόρερ της Μικτής Σερρών από το «Sport Village» η Ξάνθη!

Ακόμη ένα ταλέντο, προϊόν παραγωγής του Σερραϊκού ποδοσφαίρου μετακομίζει εκτός Σερρών για να συνεχίσει την καριέρα του και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο λόγος για τον 16χρονο επιθετικό Γιάννη Φάκη που μετά από 8 χρόνια στην ακαδημία του Sport Village, ανήκει πλέον στην Ξάνθη.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και Πρωταθλητής Νέων με την Μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών εντυπωσίασε με τα 15 γκολ που πέτυχε και με τις εμφανίσεις του, τους σκάουτερ της Ξάνθης που κινήθηκαν για την απόκτηση του και απέσπασαν το «ναι» των υπευθύνων του Sport Village που στέλνουν ακόμη έναν παίκτη σε ομάδα Super League.

Ο Φάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΟΣ 2000 πετυχαίνοντας 17 γκολ με προπονητή τον Αλέκο Μόσχου έχει την ευκαιρία πλέον να δείξει τι αξίζει σε μία μεγάλη ομάδα και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να ανήκει στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης. Για αρχή ο νεαρός επιθετικός θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη.

Μάλιστα το Serresport.gr που έβγαλε και την είδηση πήρε δηλώσεις απο τον Μπάμπη Χατζόπουλο, εκ των υπευθύνων του Sport Village και προπονητής στις ακαδημίες , που τόνισ»: «Είναι χαρά μας που φεύγουν από την Ακαδημία μας παιδιά σε ομάδες της Super League και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται και η μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Sport Village». Και πρόσθεσε επίσης ότι την Παρασκευή στις 18.00 θα πέσουν οι υπογραφές. Το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου.

Share it