Search

Παρουσία πλήθος κόσμου η πρώτη ανοιχτή προπόνηση-σεμινάριο της σχολής Shinkyokushinkai Καράτε Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προπόνηση-σεμινάριο της σχολής shinkyokushinkai Καράτε Ξάνθης στο πάρκο Μ.Αλεξάνδρου, που αφορούσε την ενημέρωση των γονέων σχετικά με την προπόνηση που ακολουθούν τα παιδιά τους.

Επίσης έγινε και επίδειξη ενός συνόλου ασκήσεων που μπορούν να ακολουθούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, έτσι ώστε να γυμνάζονται αλλά και να διασκεδάζουν και οι μεν και οι δε. Την προπόνηση παρακολούθησαν και όσοι βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο πάρκο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε προπόνηση του τμήματος των ενηλίκων σε τεχνικές kumite. Έγινε συζήτηση με τους γονείς σχετικά με τα οφέλη που μπορεί να έχει η ενασχόληση του παιδιού με το καράτε. Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη είναι: -η αύξηση της αυτοπεποίθησης -η αυτοπειθαρχία και ο σεβασμός -η αντοχή, η δύναμη και η ευλυγισία -η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος -και φυσικά η βελτίωση της φυσικής κατάστασης

Η σχολή Καράτε του Γρηγόρη Παπαδόπουλου θα συνεχίσει τα μαθήματα τόσο στα τμήματα των παιδιών όσο και των ενηλίκων, καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιπροσθέτως θα καθιερωθούν και άλλες τέτοιες προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους, ανοιχτές σε όλους, προκειμένου να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι τη φιλοσοφία του καράτε και πόσο μπορεί μια πολεμική τέχνη να βοηθήσει στην βελτίωση όχι μόνο της φυσικής κατάστασης αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα.

Share it