Search

Οι δηλώσεις Μπάμπη Χατζημεστή και Βασίλη Καραγκιόζη απο την πρώτη του Ορφέα Ξάνθη

Ο Ορφέας Ξάνθης έχοντας την περσινή εμπειρία από την κατηγορία, όπου τερμάτισε 5ος, ξεκίνησε με πολύ όρεξη και φιλοδοξίες την προετοιμασία του, έτσι ώστε οι παίκτες της ομάδας να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε και αν είναι αυτή.

Στις δηλώσεις του στον συνεργάτη του Sportsaddict Δημήτρη Καλτέκη,  ο εκ των αρχηγών του Ορφέα, Βασίλης Καραγκιόζης,  υπογράμμισε: “Είμαστε μία ομάδα που έχουμε τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, και το ¨δέσιμο¨ που έχουμε είναι ένα βασικό πλεονέκτημα στους αγώνες μας. Βασικός στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο νωρίτερα μπορούμε για να πετύχουμε στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό. Θέλω να καλέσω και τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να έρχεται στους αγώνες μας για να στηρίζει τις προσπάθειες μας, σε μία ομάδα με Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές. Τέλος θα ήθελα να καλωσορίσω και τον Άρη Αβάτου στην κατηγορία και να τους ευχηθώ καλή χρονιά”.

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Χατζημεστής δήλωσε: “Αναμένεται μία αρκετά δύσκολη χρονιά, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως επειδή η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς δυσχεραίνουν την προσπάθεια μας. Δύο περίπου μήνες πριν τη  “σέντρα” του πρωταθλήματος και κανείς δεν ξέρει πόσες ομάδες θα απαρτίζουν τον όμιλο, ποιες θα είναι, πόσες θα υποβιβαστούν κλπ. Εμείς ως Ορφέας στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά, έχουμε την εμπειρία από την περσινή πορεία και θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο”.

Share it