Search

Αποχαιρέτησαν τον Εχίνο και είναι έτοιμοι για το νέο προορισμό τους οι Παρσαντανιάν και Μπαϊρακταρίδης!

Δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα “πράσινα” του Εχίνου οι Σταύρος Παρσαντανιάν και Σάββας Μπαϊρακταρίδης, που μετά απο συνάντηση που είχαν με μέλη της διοίκησης και  τον Πρόεδρο αποφάσισαν πως προτιμότερο είναι να χωρίσουν οι δύο πλευρές.

Τόσο ο αμυντικός Σάββας Μπαϊρακταρίδης όσο και ο μέσος Σταύρος Παρσαντανιάν είχαν μια γεμάτη χρονιά με την φανέλα του Εχίνου βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές που πέρα απο καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι, και μάλιστα στον Εχίνο βρέθηκαν ξανά μαζί μετά την κοινή παρουσία τους στην ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου και τον Άρη Αβάτου, βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού τους προορισμού.

Αμφότεροι έχουν στα χέρια τους αρκετές προτάσεις τόσο απο δυνατές και φιλόδοξες ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης όσο όμως και εκτός νόμου, τις οποίες και μελετούν ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο μετά τον Εχίνο να έχουν εκ νέου κοινή παρουσία αν και όλα θα κριθούν απο τις διαπραγματεύσεις που θα έχει ο καθένας με τις ομάδες που θα έρθουν σε επαφή. Το μόνο δεδομένο είναι πως στόχος και των δύο είναι η ομάδα που θα συνεχίσει ο κάθε ένας να έχει υψηλούς στόχους.

Share it