Search

Photos: Με πολύ όρεξη και ενισχυμένη ενόψει Γ’ Εθνικής η ιστορική πρώτη του Άρη Αβάτου

Στο νέο του “σπίτι”, το γήπεδο της Φελώνης, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του συλλόγου η ιστορική πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Άρη Αβάτου, μια χρονιά που τον βρίσκει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική.

Το παρών στην πρώτη έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης που μίλησε πρώτος στους παίκτες του Αβάτου, που πέρα απο τις ευχές για υγεία και μια καλή χρονιά ευχήθηκε η ομάδα του Άρη όχι μόνο να σωθεί εύκολα να κρατήσει ψηλά την σημαία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας του Αβάτου, Ηλίας Κοτόπουλος που αφού υποδέχθηκε παλιούς και νέους ευχήθηκε και αυτή την χρονιά η ομάδα να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Αμέσως μετά υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Κυριάκου Κετσιεμενίδη και του γυμναστή Μιχάλη Μιχαηλίδη, ξεκίνησε το…τρέξιμο για τους παίκτες του Άρη για να ακολουθήσουν ασκήσεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, άλλωστε αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την ιστορική πρώτη προπόνηση του Άρη Αβάτου

Share it