Search

Έφτασε Βουλγαρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της η Ξάνθη(+photos)

Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες προπονήσεων στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, ο ΑΟ Ξάνθη έφτασε στο Pravets της Βουλγαρίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ξανθιώτικη αποστολή ξεκίνησε οδικώς από την βάση της το πρωινό της Δευτέρας κι έφτασε στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αναχώρησαν μετά το πρωινό τους από το Le Chalet στις 08:00 και στις 14:30 ήταν στο ξενοδοχείο Riu Pravets όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 30 Ιουλίου. Στο διάστημα της παραμονής τους εκτός από τις προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Σπάρτακ Πλέβεν (20/7), την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων Σμύρνης (26/7) και τον Πλατανιά (29/7).

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάκης Γκαραβέλης, Μανώλης Δεμένικος, Γιώργος Τζελέπης, Παναγιώτης Σταθάκης, Χόρχε Κασάδο, Σαλιμό Συλλά, Χρήστος Λισγάρας, Κώστας Φλίσκας, Στράτος Σβάρνας, Οκάν Χατζητερζόγλου, Δήμος Μπαξεβανίδης, Δημήτρης Μελιόπουλος, Λάζαρος Ορφανίδης, Κίκε Μπόουλα, Κασά Καμαρά, Πάμπλο Ντε Λούκας, Αντριάν Λουσέρο, Γκόραν Ρότσε, Πέτρος Ορφανίδης, Παναγιώτης Τριάδης, Έρικ Γέντρισεκ, Ματίας Κάστρο, Βασίλης Φασίδης, οι οποίοι συνοδεύονται από τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, τον team manager Κώστα Τσαλίκη και το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς, τους βοηθούς του Ντράγκαν Ίλιτς – Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, τους γυμναστές τερματοφυλάκων Αλέκο και Γιώργο Μαλαδένη, τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, τον γιατρό Κουτσομιχάλη, τον φυσιοθεραπευτή Βαλάντη Χατζηγιάννη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, τους μασέρ Γρηγόρη Νταβογιάν και Γιώργο Νταλαρά, τον φροντιστή Τσιτάκ Χουσεϊν και τον υπεύθυνο υλικού – ιματισμού Παναγιώτη Καρασερίδη.

Share it