Search

Προς Αύγουστο οι εκλογές της ΕΠΟ! Πρώην Υπ.. Μακεδονίας-Θράκης ο αντίπαλος του Γραμμένου!!!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τις εκλογές στην ΕΠΟ,καθώς μένει μόνο να ολοκληρωθεί η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας που θα δρομολογήσει την εκλογική διαδικασία.

Μια πιθανή ημερομηνία που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή της 4ης Αυγούστου, ενώ γενικότερα ο Αύγουστος φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα είναι μόνος υποψήφιος ο Βαγγέλης Γραμμένος, ή αν θα υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα, παράγοντα ή πολιτικού προσώπου, όπως έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστικά πολύ δυνατά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η περίπτωση του Πρώην Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης και Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα, Γιώργο Καλαντζή.

Ο Γιώργος Καλαντζής μίλησε στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κατέβω υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε εγώ έχω αποφασίσει. Αν γίνει θα είναι μεγάλη τιμή και θα είναι και κέρδος για τη Βόρεια Ελλάδα που δυο καρντάσια θα είναι υποψήφια για την ΕΠΟ.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή Καβάλας, μετά  ήμουν και το 84-85 αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας. Όλη η Βόρεια Ελλάδα επίσης ξέρει πόσο κοντά στάθηκα σε όλες ειδικά κοντά στο σύνδεσμο παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Διότι όταν ερχόταν στο γραφρείο σου Κούδας, Παρίδης Αποστολίδης κλπ. δεν μπορεί να μην κλίνεις ευλαβικά το γόνυ.

Ξέρω ότι είναι άξιος ο κύριος Γραμμένος. Όποιος είναι πρόεδρος πρέπει να το αποδείξει με έργα. Και τι έγινε; Ας έχει τόσες ενώσεις μαζί του. Επίσης δεν υπάρχει το ο Καλατζής είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αυτό.

Ο Κουκοδήμος τώρα είναι βουλευτής, δεν θα ασχοληθεί. Εγώ τώρα έχω κενό. Εγώ θα το κάνω  γιατί περιμένω την στήριξη όλων των μεγάλων. Όλοι οι μεγάλοι προσφέρουν και χρήμα και χρόνο κι αν δεν υπήρχαν οι χρηματοδότες δε θα υπήρχα οι ομάδες.

Ας ψάξετε να δείτε ποιος είναι ο Καλατζής. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε επειδή το αγαπάμε. Είναι δυνατόν να μην κοιτάξω να μείνει το όνομά μου και να μην βοηθήσω όπου μπορώ;».

Share it