Search

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά την Δευτέρα το ταξίδι του στην Γ’ Εθνική ο Άρης Αβάτου!

Όλα είναι έτοιμα στην ομάδα του Άρη Αβάτου που απο το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου μπαίνει και επίσημα σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Φελώνης.

Ο τεχνικός της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας, τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Ηλία Κοτόπουλο, αλλά και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπόσβελη έχουν τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου και με κινήσεις παικτών όλοι τους απο την Ξάνθη δείχνουν την λογική και τον προσανοτολισμό του συλλόγου που είναι η αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής.

Όμως πέρα απο τους Βαγγέλη Τιφτίκη, Πέτρο Σαρηγιαννίδη, Κωνσταντίνο Τουργαίδη, Κυριάκο Κελεσιάδη, Κώστα Κουτίνη, Εμίν Εμίνογλου, Γιάννη Καλαϊτζίδη και Γιάννη Μίχγλου η ομάδα του Αβάτου συνεχίζει το μεταγραφικό της σαφάρι και ήδη υπάρχουν τρεις πολύ καλές περιπτώσεις Ξανθιωτών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον σύλλογο και είναι ελεύθεροι. Και αναμφίβολα ο κάθε ένας απο αυτούς σε περίπτωση που απαντήσουν θετικά στην κρούση των νταμπλούχων Ξάνθης έχουν να δώσουν αρκετά στον σύλλογο και μάλιστα σε καίριες θέσεις.

Βέβαια ο τεχνικός του Άρη Αβάτου και η διοίκηση δεν σημαίνει αυτό οτι περιμένει μόνο αυτούς τους τρεις αλλα και άλλες περιπτώσεις παικτών τις οποίες παρακολουθούν με ενδιαφέρον, όμως πολλά θα εξαρτηθούν και απο την  προετοιμασία του συλλόγου, οπού αναμένεται να δοθούν πληθώρα πολύ δυνατών φιλικών παιχνιδιών που εκεί ίσως δείξουν κάποιες θέσεις που μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Πάντως η ομάδα του Αβάτου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αλλοιώσει τον περσινό κορμό που την οδήγησε στην κατάκτηση του ντάμπλ, και  για αυτό άλλωστε οι ιθύνοντες του συλλόγου πέρα απο τον μεταγραφικό σχεδιασμό προχώρησαν και στην ανανέωση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού ρόστερ και σχεδόν ολόκληρης της περσινής ενδεκάδας, κρατώντας τους περισσότερους πρωτοκλασάτους παίκτες που όλοι τους άλλωστε έχουν αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεδομένα θα δώσουν σημαντικές βοήθειες στην προσπάθεια του Άρη Αβάτου στην ιστορική του πρώτη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία και να διεκδικήσει την παραμονή της και τη νέα χρονιά στην κατηγορία.

Σε όλα αυτά θα συνηγορήσει και η παρουσία της ομάδας στο νέο της “σπίτι” εκεί οπού θα γίνει και η πρώτη προπόνηση αλλά και όλες οι προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια του συλλόγου, στο γήπεδο δηλαδή της Φελώνης. Το πρώτο ραντεβού για την χρονιά έχει δοθεί για την Δευτέρα 17 Ιουλίου και  ώρα 18:30 και αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και η ανυπομονησία στις τάξεις του συλλόγου ακόμη μεγαλύτερη.

Share it