Search

Εκτός ΑΟΞ και φέτος η προετοιμασία του Ορφέα Ξανθης! Το μεγάλο ευχαριστώ της διοίκησης στον Χουσείν Τσιτάκ

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που ξεκινά την προετοιμασία της την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιήσει σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της εκτός του “σπιτιού” της το ΑΟΞ.

όπως συνέβη και πέρσι τόσο η πρώτη όσο και οι προπονήσεις στο σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας του Ορφέα θα γίνουν στο γήπεδο της Λευκόπετρας, καθώς οι ιθύνοντες του Ορφέα και ειδικά ο Μπάμπης Χατζημεστής σε συνεργασία με τον ακούραστο εργάτη του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου θα προχωρήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση των χώρων του ιστορικού γηπέδου του ΑΟΞ.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις έγιναν με την καλλοποίηση του χώρου των αποδυτηρίων οπού έγιναν εξαιρετικές αλλαγές μετατρέποντας τον χώρο σε αποδυτήρια που βλέπουμε σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Άλλωστε και για αυτό το λόγο με την φωτογραφία που βλέπεται παρακάτω ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα, Μπάμπης Χατζημεστής ευχαρίστησε τον φροντιστή της ΠΑΕ Ξάνθη και καλό φίλο του Ορφέα, Χουσείν Τσιτάκ για την εκπληκτική δουλειά που έκανε.

Η ομάδα του Ορφέα λοιπόν θα ξεκινήσει, μετά απο μια εκπληκτική περσινή χρονιά, το φετινό της ταξίδι στην Γ’ Εθνική την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 18:00 απο το γήπεδο της Λευκόπετρας που άπαντες πιστεύουν πως και φέτος θα φέρει γούρι στην ομάδα της Ξάνθης που στοχεύει σε ακόμη μια παραγωγική χρονιά έχοντας κατά βάση ξανθιώτες ποδοσφαιριστές με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Παράλληλα με την πρώτη θα γίνει και  παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας

Share it