Search

Στοίχημα: Τετράδα από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (12/07), με τους αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ να πρωταγωνιστούν στο κουπόνι. Συνολικά 12 παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τη συγκεκριμένη δοργάνωση και τοBetarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Προβάδισμα η Ζρίνσκι

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ζρίνσκι Μόσταρ – Μάριμπορ, στην οποία θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.95 στην Sportingbet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). H Ζρίνσκι έχει καταφέρει να κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στη Βοσνία και στοχεύει πλέον σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Η έδρα της είναι το μεγάλο της “όπλο”, ενώ οι καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς την ώρα του αγώνα, αναμένεται να λειτουργήσουν υπέρ της. Η Μάριμπορ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας ακόμη, καθώς το πρωτάθλημα της Σλοβενίας δεν έχει ξεκινήσει. Είναι το απόλυτο “αφεντικό” τα τελευταία χρόνια εντός συνόρων, ενώ μετρά και ευρωπαϊκές επιτυχίες, έχοντας δώσει το “παρών” στην φάση των ομίλων τόσο του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και του Γουρόπα Λιγκ. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Σαφές προβάδισμα η Αστάνα

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σπάρτακς – Αστάνα, στον οποίο θα επιλέξουμε τους φιλοξενούμενους με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 1.95 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Αστάνα με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η Σπάρτακς από τη Λετονία πέρσι κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, γεγονός το οποίο της έδωσε το δικαίωμα να λάβει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο της, πάντως, απέναντι στην Αστάνα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ πιο έμπειρο σύνολο, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει συμμετοχές στους ομίλους τόσο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όσο και του Γιουρόπα Λιγκ. Η Αστάνα είναι το απόλυτο φαβορί, θεωρούμε ότι όχι μόνο μπορεί να κερδίσει, αλλά και να το κάνει με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

Με τα γκολ στη Μολδαβία

Περνάμε στον αγώνα Σερίφ Τιρασπόλ – Κουκέσι, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.99. Το ταξίδι των φιλοξενούμενων στη Μολδαβία ήταν περιπετειώδες, καθώς στην Αυστρία ορισμένα μέλη της αποστολής ανακρίθηκαν ως ύποπτα για παράνομο στοιχηματισμό. Η Σερίφ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία. Το πρωτάθλημα της χώρας της ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο, με τους γηπεδούχους να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ζάρια, την οποία συνέτριψαν με 5-0. Περιμένουμε και σήμερα ένα ματς με αρκετά τέρματα και καταλήγουμε στο Over.

Δε χάνει η Ντάνταλκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντάνταλκ – Ρόζενμποργκ, στην οποία θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.00. Η Ντάνταλκ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες, στα 11 τελευταία παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά και έχει δεχθεί γκολ μόνο σε ένα από αυτά! Σήμερα έχει απέναντί της μία αρκετά έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο ομάδα, όπως η Ρόζενμποργκ, με τους Νορβηγούς να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας τους. Ωστόσο, μακριά από την έδρα τους δεν πείθουν ιδιαίτερα, καθώς στα τέσσερα τελευταία ματς που έχουν δώσει μακριά από το κοινό τους σε επίπεδο Ελιτεσέριεν αγνοούν τη νίκη, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Το έργο τους απέναντι στους φορμαρισμένους Ιρλανδούς, οι οποίοι δε δέχονται γκολ ούτε με… αίτηση, είναι δύσκολο, και θα επιλέξουμε το 1Χ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it