Search

Με οκτώ “δελφίνια” της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Με 4 κολυμβητές και 4 κολυμβήτριες θα μετέχει η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης(Ν.Ε.ΡΟ.) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων και Νεανίδων που θα γίνει στην Πάτρα απο 13 μέχρι και 16 Ιουλίου., ενώ στους αγώνες θα μετέχουν και τέσσερις πρώην αθλητές του συλλόγου.

Την ομάδα της Κομοτηνής θα εκπροσωπήσουν οι Αντώνης Κεσίδης, Γιώργος Γυφτόπουλος, Δημήτρης Πελτέκης, Στέλιος Κοτζάμπασης, Σοφία Ουρειλίδου, Ιωάννα Πούλιου, Χριστίνα Πούλιο και Σεβαστή Σαπρανίδου.

Το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παίδων/Εφήβων-Κορασίδων/Νεανίδων,Πάτρα, 13-16/7/2017.Με τη συμμετοχή 1000 κολυμβητών/τριών απο ομάδες όλης της Ελληνικής επικράτειας .Η ομάδα μας θα συμμετέχει με τους ΑΝΤΩΝΗ ΚΕΣΙΔΗ,ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΛΤΕΚΗ,ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ,ΣΟΦΙΑ ΟΥΡΕΙΛΙΔΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ,ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΑΠΡΑΝΙΔΟΥ.Επίσης συμμετέχουν και οι παρακάτω κολυμβητές/τριες μας που ανήκουν την φετινή χρονιά σε διάφορα σωματεία και ειναι οι εξής:ΜΑΡΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ(ΟΘΑ ΚΑΒΑΛΑΣ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), ΕΥΗ ΚΑΛΤΣΟΥ(ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) & ΒΙΚΗ ΨΑΛΤΗ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ).
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Share it