Search

Επαναφέρουν θέμα Καμαρά για την Ξάνθη οι Ιταλοί!

Μια ανάσα απο την συμφωνία της Αβελίνο με την Ξάνθη  για τον δανεισμό του Ιντρίσα Καμαρά είναι σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα οι δύο πλευρές με τον Αφρικανό το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα προ μηνός να επανέρχεται στην επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το θέμα της irpinianews.it η μετακίνηση του Καμαρά θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Και παρότι φαινόταν να υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωση του φαίνεται πως σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Ξάνθη δεν παράτησε την υπόθεση του, και παρά την καθυστέρηση λόγων των εξελίξεων στον Ιταλικό σύλλογο ο παίκτης σύντομα θα μεταβεί στην Θράκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο ακραίος από την Γουινέα Μπισάο ήρθε στην Ευρώπη το 2012 για χάρη της πορτογαλικής Τσάβες, ενώ πριν βρεθεί στην γειτονική χώρα, αγωνίστηκε στο Βέλγιο με την Βίσε. Η πρώτη του ομάδα στην Ιταλία ήταν η Κορεγκέζε, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Serie B για την Αβελίνο οπού αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδι. Είναι 6 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ τον Μάρτιο του 2016 σημείωσε το μοναδικό του γκολ σε αγώνα με την Κένυα, για τα προκριματικά του τελευταίου Κόπα Αφρικα.

Share it