Search

Συνεχίζει την ενίσχυση η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που απέκτησε και Τσορτανίδη! Οι πρώτες του δηλώσεις

Με τη φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου θα αγωνίζεται τη νεα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτη Τσορτανίδης, που την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ Σύρου.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές που οδήγησαν τη Σύρο στο νταμπλ της ΕΠΣ Κυκλάδων και κατ’ επέκταση και στην άνοδο. Η περίπτωσή του ήταν ιδιαίτερα δελεαστική για πολλούς συλλόγους της Γ’ Εθνικής, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Σύρου, να κάνουν ακόμα ευκολότερη την απόκτησή του, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι «μελανόλευκοι».

Μεταξύ των άλλων, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέτυχε πρόσφατα και στις Πανελλήνιες εξετάσεις και θα φοιτήσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Δόξας Σιδηροχωρίου στην Κομοτηνή, όπου παράλληλα με την έναρξη των σπουδών μου, μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΑΟ Σύρου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε πέρσι. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, η συμμετοχή μου στην ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε και εύχομαι πραγματικά να βρει το δρόμο της διότι είναι ο ιστορικότερος σύλλογος του νόμου μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον εκπρόσωπό μου, Ευκλείδη Κουρτίδη, που έκανε τις επαφές με την ομάδα του νέου Σιδηροχωρίου και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη της συμφωνίας».

Share it