Search

Οι εντυπώσεις του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου για τη νέα ΑΕΚ!

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την… νέα ΑΕΚ εξέφρασε στους απεσταλμένους του Τύπου στο Κίελτσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία και… αποθέωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο «δέσιμο» που πρέπει να δημιουργηθεί στην ομάδα ανάμεσα σε νέους και παλιούς παίκτες! Τέλος, μίλησε και για τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Όγκνιεν Βράνιες, οι οποίοι δεν τον αφήνουν σε… χλωρό κλαρί και τον πειράζουν συνεχώς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στους απεσταλμένους του Τύπου στο Κίελτσε

Για το ποια στοιχεία βλέπει να βγαίνουν στο γήπεδο: «Στο δεύτερο φιλικό δεν είδαμε τόσα πολλά. Στο πρώτο φανήκαμε πολύ καλύτεροι. Δε θέλω να πω ότι ήταν η κούραση, αν και έπαιξε ρόλο γιατί είχαμε δυο ματς σε δυο ημέρες. Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε δεν ήταν η ομάδα τόσο καλή σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού. Το θετικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, ότι κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν καλοί». 

Για το τι διαφορετικό βλέπει φέτος: «Φέτος βλέπω ότι έχουν έρθει πολλά παιδιά καινούργια στην ομάδα, με όρεξη. Πολύ καλοί ποδοσφαιριστές από πολύ καλές ομάδες. Το μόνο θέμα που έχει η ομάδα είναι το «δέσιμο» που θα κάνουν οι καινούργιοι με όσους είμαστε εδώ καιρό. Αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τι θα κάνει η ομάδα μέσα στη σεζόν». 

Για την «σπιρτάδα» που βγάζει η ΑΕΚ στην επίθεση: «Ήρθαν παίκτες γρήγοροι, καλοί με τη μπάλα, μπορούν να παίξουν στο χώρο. Στο πρώτο φιλικό ναι φάνηκε αυτή η σπιρτάδα. Στο δεύτερο φιλικό όχι και τόσο πολύ. Αλλά πιστεύω αν αυτή η ομάδα «δέσει» και δουλέψει, που θα δουλέψει είμαι σίγουρος γι’ αυτό, θα έχει να δώσει πολλά και καλά πράγματα».

Για το αν προλαβαίνουν να «δέσουν» οι παλιοί με τους νέους παίκτες μέχρι το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών: «Υπάρχουν πολλές μέρες. Είμαστε μια ομάδα σαν παρέα. Μπαίνουν γρήγορα σε αυτή την παρέα και οι καινούργιοι παίκτες και μπορείτε να το καταλάβετε αυτό και εσείς που είστε εδώ. Νομίζω πως οι 20 μέρες είναι αρκετές ώστε να δεθεί η ομάδα και εκτός γηπέδου και μέσα στο γήπεδο».

Για το ποιος τον προκαλεί περισσότερο, ο Βράνιες ή ο Αλμέιδα (σσ. με τα ποσταρίσματά τους στο Instagram): «Το χειρότερο ήταν του Βράνιες νομίζω. Γιατί μίλησε για τη ρεβάνς (σσ. για το ματς της Βοσνίας με την Ελλάδα) που ήταν κάτι άλλο».

Share it