Search

Ανοίγει τις πόρτες της η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

Εννέα ημέρες θα διαρκέσει φέτος η Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του Βιβλίου έφτασε.

Η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης, θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρες 20:00 έως 24:00.

Τον μακροβιότερο Πολιτιστικό Θεσμό της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν και φέτος – τα βιβλιοπωλεία της πόλης με την “Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου” (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) και με την ενεργό Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

♦ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ _ ώρα 21.30

Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουμε τιμήσει τους κ.κ. Απόστολο Ευθυμιάδη, Γεώργιο Παναγιώτου, Θεόδωρο Κυρκούδη, Μιχάλη Πατέλη, Αθανάσιο Γουρίδη και Θεοφάνη Μαλκίδη.

Εφέτος τιμούμε τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Χ. ΚΑΖΑΝΤΖΗ εκπαιδευτικό-νομικό, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.

♦ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο Περίπτερό μας ο επισκέπτης μπορεί:

να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια ΒΙΒΛΙΑ από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και

να επισκεφθεί την οργανωμένη ΕΚΘΕΣΗ ΕΒΡΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.).

♦ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο περίπτερό μας συνεχίζουμε όπως σε κάθε Έκθεση Βιβλίου την εν λόγω δράση και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας φέρουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και επιθυμούν να τα δωρίσουν, για να τα χαρίσουμε σε μία βιβλιοθήκη που πραγματικά έχει ανάγκη εμπλουτισμού.

Share it