Search

Τσακιρόπουλος: «Κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν την αλήθεια για την Ορεστιάδα»

Ένας άνθρωπος που σπάνια τοποθετείται δημοσίως για τα τεκτενόμενα του ελληνικού βόλεϊ, αν και έχει κάθε διακαίωμα να το κάνει αν αναλογιστούμε όλα αυτά που έχει προσφέρει στο άθλημα, έσπασε τη σιωπή του.

Ο λόγος για τον Εβρίτη παλαίμαχο βολεϊμπολίστα Αντώνη Τσακιρόπουλο, ο οποίος με post που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρθηκε στον ΑΟ Ορεστιάδας, την ομάδα της πολής στην οποία γεννήθηκε και από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και την Εθνική Ελλάδας με την οποία μέτρησε κοντά στις 400 συμμετοχές.

Αναλυτικά έγραψε:

«Κάποιοι κάνουν προσπάθεια να παραποιήσουν την αλήθεια για την ομάδα της Ορεστιάδας. Ναι υπήρξαν κάποιοι προπονητές που πραγματικά δούλεψαν με μεράκι και τους οφείλουμε πολλά… δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανέναν, θέλω όμως να τονίσω και γι αυτό το λόγο γράφω αυτό το μήνυμα ότι… η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας έγινε στην Εθνική ομάδα (Εφήβων, Ανδρών)με τους εκάστοτε προπονητές μας γι αυτό και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην Εθνική Ομάδα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, αλλά με τη σκέψη να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά, θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερο στόχο».

Share it