Search

Σιταρίδης για μετάλλιο! Με εξαιρετική επίδοση στον τελικό ο απολογισμός των Θρακιωτών στα Προκριματικά του Πανελληνίου

Με τα πρωινά προκριματικά άνοιξε την αυλαία του το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στίβου, στην Κατερίνη.

Ιδανικά ξεκίνησε την παρουσία του στο Πανελλήνιο ο Εβρίτης πρωταθλητής Γιώργος Σιταρίδης που προκρίθηκε στον τελικό των 110 μέτρων με εμπόδια με χρόνο 14,76 όντας δεύτερος μόνο πίσω απο τον περσινό Πανελληνιονίκη Βαγγέλη Γουλαρά(Φίλιππος Βέροιας) που είχε 14,69. Έτσι το απόγευμα ο πρωταθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Εκτός τελικών αλλά με καλές εμφανίσεις έμειναν ο Χαλέντ Χόφφας στα 100 μέτρα και ο Γιώργος Μανδράκος στα 400 μέτρα. Ο Χαλέντ Χόφφας του Διομήδη Ξάνθης είχε αρκετά καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 100 μέτρων και με χρόνο 11,75 έμεινε 18ος ανάμεσα σε 34 σπρίντερ.  Στην 26η θέση των προκριματικών των 400μέτρων έμεινε ο Γιώργος Μανδράκος του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης με χρόνο 55,45.

Στο απογευματινό πρόγραμμα το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στα 110 μέτρα με εμπόδια και τον Γιώργο Σιταρίδη, ενώ στο πρόγραμμα της Κυριακής η Θράκη θα έχει παρουσία σε 200μέτρα Εφήβων και Σφαιροβολία Νεανίδων. Θυμηθείτε τις συμμετοχές και το πρόγραμμα.

Share it