Search

Χωρίς ρεύμα το Προπονητικό Κέντρο του Πανθρακικού λόγω των χρεών της ΠΑΕ!

Ενός κακού μύρια έπονται στον Πανθρακικό, που μετά την οριστική του αποχώρηση απο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και σε όλα τα προβλήματα, και δη οικονομικά, που αντιμετωπίζει ο σύλλογος να προστεθεί και το γεγονός πως “έπεσαν τα φώτα” στο Προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Rodopisports, η ΔΕΗ έχει προβεί σε διακοπή ρεύματος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς δεν έχουν εξοφληφεί οι λογαριασμοί, που αγγίζουν το ποσό, των 40.000 Ευρώ. Έτσι, οι εγκαταστάσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, με τις ακαδημίες του Πανθρακικού να είναι αυτές που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, διότι πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους, μόνο τις ώρες με ήλιο και σε αρκετά δύσκολες συνθήκες, λόγω και της ζέστης. Αλλά και τα κορίτσια της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ροδόπης που πρόσφατα αποφάσισαν να μετακομίσουν εκεί.

Ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός πάντως, προσπάθησε να να προβεί σε διακανονισμό, όμως η ΔΕΗ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του, διότι το ΑΦΜ της ΠΑΕ είναι διαφορετικό. Πλέον, στο… παιχνίδι μπήκε και ο Δήμος Κομοτηνής, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία, που ταλαιπωρεί τους «πράσινους».

Share it