Search

Τρομερές καταγγελίες Σταθάκη για αστυνομική παρέμβαση… ενώ έτρεχε στο «Φώτης Κοσμάς»!

Σε μία ανάρτηση διαμαρτυρίας προχώρησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Σταύρος Σταθάκης.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, της Ξάνθης και παλαιότερα της ΠΑΕ Θράκης, έκανε γνωστό ότι πήγε να τρέξει στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, πόλη από την οποία κατάγεται και όχι απλά δεν του το επέτρεψαν, αλλά έφεραν την αστυνομία για να τον αναγκάσει να αποχωρήσει. Μάλιστα ο 29χροχος εξαπέλυσε τα πυρά του και προς τον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη, λέγοντας πως η Αλεξανδρούπολη ανήκει στους δημότες της.

Η ανάρτηση του:

«Το εζησα και αυτο στην πολη μου. Στο γηπεδο που ξεκινησα την καριερα μου σαν ποδοσφαιριστης οχι μονο να μην με αφηνουν να τρεξω μεσα στο γηπεδο αλλα να καλουνε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να με βγαλει εξω.Το γηπεδο λεγεται δημοτικο γιατι νομιζω ανηκει στους δημοτες και οχι στον Δημαρχο κ. ΛΑΜΠΑΚΗ. Υ.Γ. Μακαρι μια μερα να παει αυτη η πολη μπροστα…»

http://

Πολλοί είναι μάλιστα οι Εβρίτες ποδοσφαιριστές που συμφωνούν με τον Σταθάκη, σε σχόλια που έχουν κάνει κάτω από το ποστ του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως σε όλα τα γήπεδα, έτσι και σε αυτό της Αλεξ/πολης, έχει οριστεί συγκεκριμένο ωράριο κατά το οποίο οι δημότες μπορούν να μπαίνουν στο στάδιο και να αθλούνται.

 

 

Share it