Search

Αλλαγή πλεύσης για την ΑΕ Ξάνθης με Χρήστο Μαλαδένη στον πάγκο!

Σε νέα εποχή μπαίνει η Αθλητική Ένωση Ξάνθης που μετά απο δύο δύσκολες αγωνιστικά χρονιές αποφάσισε να αλλάξει πλεύση με νέο τεχνικό και νέα πλάνο στην διαμόρφωση του ρόστερ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Για αυτό το σκοπό η διοίκηση της ΑΕΞ ήρθε σε συμφωνία με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και προπονητή με μεγάλη πίστη στους Νέους,το έδειξε άλλωστε όπου και αν εργάστηκε, Χρήστο Μαλαδένη. Ο “Μάλα” με την σπουδαία καριέρα σε Ξάνθη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και να γίνει προπονητής και αναμφισβήτητα ειδικά την περσινή χρονιά τόσο στην Κεσσάνη Ερασμίου όσο και στον Ατρόμητο Χρύσας κατάφερε να πετύχει αξιοπρόσεκτες παρουσίες δίνοντας παράλληλα και έμφαση στην χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, με την ΑΕΞ τη νέα χρονιά να αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετά νέα παιδιά ενώ στόχος της ομάδας είναι η αξιοποίηση ακόμη περισσότερο της Ακαδημίας της και των δικών της παιδιών.

Στο σχετικό δελτίο τύπου της η ΑΕ Ξάνθης αναφέρει: “Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο ξανθιώτη βετεράνο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Μαλαδένη. Ο νέος προπονητής μας όπως και εμείς είναι μεγάλος υποστηρικτής της αξιοποίησης νέων παιδιών και σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί ο σύλλογος μας τόσο τη νέα αλλά και τα επόμενα χρόνια”

Share it