Search

Νέος προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής ο Ηλίας Κρεούζης!

Στο πρόσωπο του Ηλία Κρεούζη βρήκαν στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής τον ανατικαταστάτη του Ανέστη Γιαννακόπουλου.

Ο κ. Κρεούζης ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 από την ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην οποία παρέμεινε για 3 χρόνια. Η σεζόν που μας πέρασε τον βρήκε στα αναπτυξιακά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Σε επικοινωνία που είχε το SportsAddict με το νέο τεχνικό της Α.Ε.Κ., ο Ηλίας Κρεούζης δήλωσε τα εξής:

«Μετά από ταύτιση απόψεων με τον πρόεδρο, αλλά και το συμβούλιο της ομάδας της Κομοτηνής αποφάσισα να συνεργαστώ με την ΑΕ Κομοτηνής την επόμενη χρονιά! Πρωταρχικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό! Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε για την νέα χρονιά».

Στη συνέχεια είπε:

Για το αν θα ήθελε να πάρει κάποιους παίκτες από τον Έβρο στην Κομοτηνή: «Ναι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσουμε να τους αποκτήσουμε».

Για το δύσκολο έργο που έχει να αντικαταστήσει τον Ανέστη Γιαννακόπουλο: «Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι δάσκαλος μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του βόλεϊ! Το έργο μου είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο που άφησε στην νέα μου ομάδα».

Share it